Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastavat, milloin tunsivat itsensä hyypiöiksi - "Nainen juoksi kiljuen karkuun"

14.03.2019 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eräs vastaajista kertoi lähetelleensä eksälleen kirjeitä kotiin.

Joskus tahatonkin lähestyminen voi johtaa todella noloihin hetkiin, tai sitten keskeneräiset asiat halutaan selvittää keinolla millä hyvänsä, ja sitä huomaa lopulta olevansa stalkkeri.

Useat ihmiset ovat paljastaneet Reddit-palvelussa, milloin he ovat tunteneet itsensä todellisiksi hyypiöiksi ja stalkkereiksi. Tarinoissa kehut ovatkin kääntyneet vitseiksi ja sosiaalinen media on muuttunut analysointityökaluksi.

Lue erilaisia tarinoita alta.

"Lähestyin naista tanssilattialla ja laitoin käden hänen olkapäälleen sanomatta sanaakaan. Nainen katsoi minua vihaisesti ja huitaisi käteni pois ja käveli tiehensä"

"Talutin erään humalaisen naisen taksiin. Kuski kääntyi katsomaan minua ja sanoi, että "Et kai ole tekemässä mitään pahaa?". Yritin siinä selittää, että halusin vain auttaa ja emme ole menossa samaan paikkaan, mutta kuski vain murahti ja sulki ovet ja ajoi tiehensä"

"Tallensin eksäni Instagram-tarinat puhelimeeni, jotta voin analysoida niitä myöhemmin. Silloin tunsin itseni hyypiöksi"

"Eksäni blokkasi minut kaikista sosiaalisen median kanavista, joten aloin lähettelemään hänelle kirjeitä kotiin. Halusin selvittää asiat..."

"Kehuin naiseni kaverin lyhyttä mekkoa ja naiseni suuttui siitä, koska olin hänen mielestään pervo"

"Yritin jutella naiselle humalassa, mutta hän säikähti ja juoksi kiljuen karkuun. Mitäköhän hän luuli kuulevansa, vaikka yritin vain kehua?"

"Menin juttelemaan kauniille naiselle ja tarkoitukseni oli kehua hänen silmiään. Jostain syystä halusinkin kertoa vitsin ja sanoin uhkealle kaunottarelle, että paitasi on liian pieni, kun rintasi tursuavat noin. Nainen vastasi tylysti takaisin ja käveli pois"

Lue myös: Sitkeä stalkkeri piinaa laulajakaunotarta - murtautui tämän kotiin jo kolmannen kerran

Lue myös: Ex-teinitähteä jahtaa stalkkeri - "Pelkään kuollakseni"

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat