Kuva: AOP

Cardi B sai ensimmäisen elokuvaroolinsa - nähdään eksoottisena tanssijana tulevassa leffassa

21.03.2019 13:15 - Niki Miettinen

Räppäri näyttelee Jennifer Lopezin kanssa tulevassa Hustlers-leffassa.

Räppäri Cardi B, 26, palaa tankotanssijan juurilleen, kun hän näyttelee Hustlers-elokuvassa stripparia. Naisen ensimmäisessä leffaroolissa hänellä on vastanäyttelijänään Jennifer Lopez, 49, joka toimii myös tuottajana elokuvassa.

Deadline-julkaisun mukaan elokuva on tehty New York Magazine -lehden vuoden 2016 artikkelin pohjalta, jossa kerrottiin strippiklubin entisistä työntekijöistä, jotka ryöstivät yhdessä rikkaita asiakkaitaan.

Leffan kuvaukset aloitetaan 22. maaliskuuta New Yorkissa, ja siinä esiintyvät myös Riverdale -sarjasta tuttu Lili Reinhart, 22, Scream Queens -kauhusarjassa näytellyt Keke Palmer, 25, ja vuoden 1999 romanttisen komedian 10 Things I Hate About You -elokuvan tähti Julia Stiles, 37.

Hustlers-leffan ohjaaja Lorene Scafaria, 40, sanoi Deadline-julkaisulle odottavansa innolla kuvauksien alkamista.

- Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta työskennellä kaikkien näiden naisten kanssa. Olemme todella kiitollisia, että saimme tällaisen vahvojen naisten työryhmän, enkä malta odottaa kuvauksien alkamista, Scafaria hehkutti.

Cardi B on musiikkiuransa alussa kertonut hyvin avoimesti aikaisemmasta työstään stripparina, joka hänen mukaansa pelasti naisen köyhyydestä ja perheväkivallalta. Artisti on myös tehnyt aikaisemmin yhteistyötä Lopezin kanssa, kun hän räppäsi yhden säkeistön Lopezin viime vuotisessa Dinero-kappaleessa.

Lue myös: Ihmiset eivät meinaa tunnistaa Cardi B:tä ilman meikkiä - "Hän näyttää paremmalta luonnollisena"

Lue myös: Cardi B esitteli muhkeaa bikinivartaloaan luksuslomalla - katso

Lue myös: Cardi B:n rinnat eivät meinaa pysyä piilossa mekon alla - katso uhkea kuva

Lähteet: New York Post & Deadline

Kilpailut

Uusimmat