Kuva: Mikko Räsänen

Martina Aitolehti fitnesstähden pahoinpitelystä: "Se oli ylilyönti, mutta olin saakelin vihainen"

26.03.2019 12:15 - Senni Loikala

Tv-tähti ja hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti kommentoi pahoinpitelyä, josta hänet tuomittiin päiväsakkoihin viime kesänä.

Martina Aitolehti, 36, nousi viime kesänä otsikoihin, kun hänet tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä. Aitolehti oli käynyt käsiksi fitnesstähti Sofia Belórf-Nousiaiseen, 28, Helsingissä järjestetyssä Blockfest-tapahtumassa.

Aitolehti vieraili hiljattain Iskelmän Satu Kotosen Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa. Kotonen ja Aitolehti juttelivat muun muassa urasta, matkustelusta ja tulevaisuuden haaveista. Ohjelman aikana nousi esille myös mennyt pahoinpitelykohu, kun Kotonen kysyi Aitolehdeltä, vaikuttiko tapaus Aitolehden työtilanteeseen.

- Ei se vaikuttanut. Olisi varmasti voinut vaikuttaa. Se oli niin liioiteltu koko tilanne. Asia, jonka olisi voinut jättää tekemättä. Se tapahtui, ja sen kanssa eletään, Martina Aitolehti vastasi.

Aitolehden mukaan pahoinpitelystä levisi julkisuuteen virheellistä tietoa ennen oikeudenkäyntiä. 

- Ennen kuin oli mitään käräjiä, ennen kuin poliisin pöytäkirjoista selvisi, mitä on tehty, niin esimerkiksi iltapäivälehdet kirjoittivat, mitä oli silminnäkijöiden mukaan tapahtunut. Korkokengällä lyöty, mitä kaikkea siellä oli… En muista niitä enää, enkä halua edes muistaa. Kun ei se asia ihan niin mennyt, eikä minulla ollut minkäänlaista kiinnostusta ruveta mihinkään iltapäivälehteen kertomaan, ettei se nyt näin mennyt.

- En ole velvollinen selittämään kenellekään mitään. Siinä vaiheessa olin velvollinen selittämään poliisille. 

Aitolehti kuvailee tapahtunutta omaksi ylilyönnikseen, josta hän kantoi vastuun.

- Otin alusta asti selkeän vastuun siitä hommasta. Tiesin, että se oli ylilyönti, mutta tiesin, että olin saakelin vihainen ja olin täysin järjissäni, kun se asia tapahtui. 

Kuuntele Martina Aitolehden haastattelu Iskelmältä sunnuntaina 31.3. kello 13-16.

Satu Kotonen juontaa Iskelmän Iltapäivää arkisin kello 14-18. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa.

Iskelmä, Radio Nova, Kiss ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Martina Aitolehti: "PMMP oli lämppärini"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat