Niina Backman paljastaa hetken, jolloin häntä kosittiin - 'Kumisormukset videovuokraamosta'

26.03.2019 16:30 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Myös useat kuuntelijat innostuivat jakamaan tarinoitaan.

Kerroimme vastikään, kuinka eräs Radio Novan kuuntelija oli kosinut rakastaan Radio Novan Iltapäivä -ohjelman välityksellä ja saanut myöntävän vastauksen.

Tapahtuman jälkeen ohjelman juontaja Niina Backman paljasti, kuinka hän ja hänen miehensä päättivät mennä naimisiin.

- Meillä se tapahtui liikennevaloissa, kun lapset huusivat samaan aikaan takapenkillä. Pohdin siinä ääneen, että olisipa ihanaa, kun omistaisi veneen. Mieheni sanoi, että vene on kyllä todella kallis, että silloin et sitten ikinä pääse naimisiin, Backman kertoo ja jatkaa:

- Tartuin tähän kiinni ja kysyin, että oliko tuo kosinta? Vastasin myös heti perään, että kyllä tulen vaimoksesi! Sen ei kuitenkaan pitänyt olla kosinta, mutta sovimme, että menemme naimisiin.

Honkanen kysyi Backmanilta, että harmittiko tilanne jälkikäteen, kun kosinta ei ehkä ollut niin romanttinen kuin monet saattaisivat haluta.

- Se oli meidän tyylistä. Vähän ehkä olen haikaillut, että olisi sen voinut eri tavallakin tehdä. Kuitenkin tuon tilanteen jälkeen menimme videovuokraamoon ja ostimme kumiset sormukset semmoisesta leluautomaatista. Minulle tuli järkyttävän ruma keltainen piikkisormus ja miehelleni vihreä, Backman nauraa.

Useat Radio Novan Iltapäivän kuuntelijat innostuivat jakamaan omia tarinoitaan.

"Liki 21 vuotta sitten silloinen poikaystäväni pienessä humalassa kosi minua, ja vastasin myöntävästi. Seuraavana aamuna vielä varmistelin, ja oli hän edelleenkin samaa mieltä. Hänestä tuli aviomieheni, ja elokuussa olemme olleet naimisissa 20 vuotta ja still going strong!"

"Mieheni kosi minua synnytyssalissa, kun olin juuri synnyttänyt toisen lapsemme. Kuiskasi siinä korvaani, että: "Mennäänkö naimisiin?" samalla, kun kätilö touhusi jalkojeni välissä."

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää maanantaista torstaihin kello 14-18. Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mies kosi rakastaan suorassa radiolähetyksessä - lue suloinen viesti

Lue myös: Aiotko kosia julkisesti? Lue 4 kysymystä, jotka haluat ensin esittää itsellesi

Kilpailut

Uusimmat