Kuva: AOP

Justin Bieberin hotellihuoneeseen murtauduttiin - poliisit paikalle

28.03.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Tunkeilijanainen on pidätetty.

TMZ-uutissivusto kertoo, että poptähti Justin Bieberin, 25, hotellihuoneeseen on murtauduttu Laguna Beachin kaupungissa Kaliforniassa. Tapaus sattui tiistaina iltapäivällä.

Lähteet kertovat, että hotellihuoneeseen murtautunut nainen oli ollut juhlimassa ja vaeltelemassa pitkin hotellin käytäviä jo aiemmin päivällä. Hotellin turvamiehet olivat jo aiemmin saattaneet naisen takaisin omaan huoneeseensa. Myöhemmin hän kuitenkin jatkoi vaelteluaan hotellissa ja päätyi menemään suoraan Justin Bieberin huoneeseen.

Kerrotaan, että Bieber suhtautui tilanteeseen rauhallisesti ja pyysi naista poistumaan paikalta. Tämän jälkeen turvamiehet ja poliisit saapuivat paikalle. Nainen on väittänyt, että hän päätyi Bieberin hotellihuoneeseen vahingossa. TMZ kertoo, että nainen on pidätetty tunkeutumisen takia.

Justin Bieber tiedotti hiljattain faneilleen Instagramissa, että hänen täytyy pitää taukoa musiikista ratkoakseen ”syvälle juurtuneita ongelmiaan”.

”Teen tämän, jotta en hajoa kappaleiksi, jotta voin pitää yllä avioliittoni ja olla sellainen isä, joka haluan olla. Musiikki on minulle hyvin tärkeää, mutta mikään ei mene perheeni ja terveyteni edelle”, Bieber kirjoittaa.

Voit katsoa koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Justin Bieber aiheutti turistiryntäyksen Islantiin - asialla erittäin ikävä kääntöpuoli

Lähteet: Cosmopolitan, Vulture

Kilpailut

Uusimmat