Kuva: Shutterstock

Serena Williamsilta iso lipsautus – saattoi paljastaa Meghan Marklen lapsen sukupuolen

09.04.2019 16:45 - Milena Raappana

Serena Williams ja Meghan Markle ovat hyviä ystäviä.

Tenniksen supertähden Serena Williamsin, 37, epäillään vahingossa lipsauttaneen Meghan Marklen ja prinssi Harryn lapsen sukupuolen. Kuninkaallinen pari on halunnut pitää asian yllätyksenä, mutta Williams, joka on Marklen hyvä ystävä, saattoi sanoa asioita sivu suun.

E! Newsin haastattelussa Williamsilta kysyttiin neuvoja, joita hän antaisi muille vanhemmille. Tähän hän vastasi, että vanhempien pitää hyväksyä virheitä eikä olettaa olevansa täydellisiä. Paineita on muutenkin liikaa. Tämän jälkeen hän lisäsi:

- My friend is pregnant, and she was like, ‘My kid’s gonna do this,’ [and] I just looked at her like, ‘No, she’s not. No, you’re not.

- Ystäväni on raskaana ja hän sanoi, että ”hänen lapsensa tulee tekemään sitä ja tätä”. Vastasin hänelle, että eikä tule ja etkä tule.

Williams siis viittasi lapseen she-sanalla, joka on englannin kielessä feminiini hän-pronominista. Voisiko Meghan Markle olla raskaana oleva ystävä, josta Williams puhui, vaikka Marklen mukaan he eivät prinssi Harryn kanssa edes itse tiedä sukupuolta?

Vedonlyöntifirmat ovat innostuneet tennistähden sanoista ja muuttivat kertoimia, jotka liittyvät Marklen synnyttämiseen ja lapsen sukupuoleen. Tyttölapsen kertoimet muuttuivat 8/13:sta 4/7:ään.

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan Markle yllättivät somessa - ”Tätä on odotettu!”

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin lapsi ei tule olemaan prinssi tai prinsessa - tiedätkö miksi?

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat