Kuva: Mikko Räsänen

Kleptomaanikko iski Eevi Teittisen omaisuuteen - fitnesstähti blogissaan: "Olin järkyttynyt"

11.04.2019 09:15 - Senni Loikala

Fitnesstähti, personal trainer ja bloggaaja Eevi Teittinen kertoo blogissaan, että jotkut hänen lähipiiristään ovat aiemmin yrittäneet hyötyä hänestä.

Eevi Teittinen, 30, julkaisi keskiviikkona uuden blogikirjoituksen, joka käsittelee ihmisten pyrkimystä hyötyä toisistaan pelkästään omaa etua tavoitellen.

Kirjoituksessa Teittinen kertoo saaneensa aikoinaan seuraavan neuvon: ”Valitse lähipiirisi tarkasti, sillä joku voi käyttää sinua hyväksi.” Teittinen toteaa pitäneensä aiemmin neuvoa liioiteltuna ja hirveänä, mutta elämänkokemuksen myötä ymmärtävänsä lauseen merkityksen paremmin.

Eevi Teittinen ottaa kirjoituksessaan esille, että on aiemmin kokenut tulleensa hyväksikäytetyksi ilmeisesti lähipiirinsä osalta. ”En koskaan halunnut uskoa lauseita ”se haluaa vain hyötyä sinusta”, vaikka se olisikin ollut päivänselvää paperilla. Soittaako hän aina silloin, kun haluaa itse jotakin? Puhutteko aina vain hänen ongelmistaan ja sinä autat aina? Oletko sinä se, joka on aina auttamassa, mutta hänestä ei kuulu, kun sinä tarvitsisit apukäsiä? Päädytkö sinä aina maksamaan yhteisen illan viulut? Oletko sinä aina se, joka järjestelee ja suunnittelee yhteistä aikaa?”

Fitnesstähti kertoo myös, että jopa hänen omaisuuttaan on varastettu. ”Pahin, mihin itse olen törmännyt, on varastelu. Olin niin järkyttynyt, että en ole vieläkään sanonut mitään asiasta. En ehkä halua uskoa, enkä tiedä, kuinka asian esittäisin. Päätin antaa asian vain olla, sillä en halunnut häpäistä toista. Eihän se ollut itselleni mikään iso juttu kuitenkaan.”

Eevi Teittisen mukaan tällaiset ihmissuhteet päättyvät yleensä silloin, kun itse lopettaa yhteydenpidon.

Aiemmin Eevi Teittinen kertoi vauvakuumestaan. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Eevi Teittisen blogi

Kilpailut

Uusimmat