Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen avautuu vauvakuumestaan blogissa, Teemu ei valmis: "Tuntuu naisena todella pahalta"

07.03.2019 18:17 - Senni Loikala

Eevi Teittinen kertoo blogissaan, että lapsi olisi hänen puoleltaan toivottu jo nyt.

Fitness-tähti ja personal trainer Eevi Teittinen, 30, kertoo haaveilevansa perheenlisäyksestä tuoreessa blogikirjoituksessaan. Teittinen kertoo, ettei parisuhteen toinen osapuoli ole vielä valmis perhe-elämään. Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén ovat seurustelleet vuodesta 2017 alkaen.

Olen aina tiennyt haluavani äidiksi. Toivon sitä nytkin. Toisaalta tiedostan myös sen, ettei toinen osapuoli ole vielä valmis. Vaikka asian ymmärtäisi täysin, tuntuu se silti naisena todella pahalta”, Teittinen kirjoittaa blogissaan.

Eevi Teittinen kertoo, että parilla on aikeita perustaa perhe myöhemmin. Teittinen jatkaa kuitenkin, että olisi itse valmis äidiksi jo nyt.

Onneksi meille molemmille on selvää se, että haluamme yhteisen perheen. Se tulee tapahtumaan tavalla tai toisella, mikä hieman lieventää ahdistustani. En tiedä, onko kyse hormoneista ja siitä kuuluisasta sisäisestä kellosta, mutta ainakin itse tunnen joka päivä sen, mitä kaipaan. Lapsi on todella toivottu minun puoleltani koska vain.

Lue myös: Eevi Teittinen ensikohtaamisesta Teemu-puolisonsa kanssa: "Se oli kuin jostain Disney-elokuvasta"

Lue myös: Eevi Teittisen hiuksia ei meinata uskoa aidoiksi: "Olen saanut oman upean tukan takaisin"

Lue myös: Eevi Teittinen julkaisi henkilökohtaisen blogikirjoituksen: Pelkää lapsettomuutta

Lähde: Eevi Teittisen blogi

Kilpailut

Uusimmat