Kuva: Shutterstock

Lentokone lähti ilman matkustajiaan - "Kaikki olivat suorastaan shokissa"

16.04.2019 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lento Portosta Lissaboniin ei mennyt ihan aikataulujen mukaan.

Monella ihmisellä on turhauttavia kokemuksia lentokentistä ja lentojen viivästymisistä. Nyt Metro-lehti kertoo, että matkustajat olivat joutuneet turvautumaan bussikyyteihin lentämisen sijaan Portossa Portugalissa.

EasyJet-nimisen lentoyhtiön matkustajat jätettiin nimittäin lentokentälle odottamaan tuntikausiksi ja lopulta kone lähti ilman heitä. Matkustajille kerrottiin, että koneeseen pääsisi heti, kun se olisi tankattu, mutta näin ei tapahtunut. Lopulta matkustajat järjestettiin bussikyydeillä Lissaboniin, ja he saapuivat yhdeksän tuntia myöhässä määränpäähänsä.

Frazer Rendell -niminen matkustaja kertoi asiasta Surrey Live -julkaisulle.

- Saavuimme lentokentälle kahden aikoihin ja seisoimme siellä yli puoli viiteen, kunnes meille kerrottiin, että kone Lissaboniin on lähtenyt ilman meitä. Kaikki olivat suorastaan shokissa. Lopulta kuuden aikoihin, meille järjestettiin uusi kyyti busseilla.

EasyJet-yrityksen puhemies vahvisti asian.

- Kyseinen lento viivästyi kiitoradan sulkeutumisen takia. Asia ei ollut meidän käsissämme, sillä viivästyminen toi mukanaan työntekijöiden lakisääteiset tuntirajoitukset ja lentokone lennätettiin kohteeseen tyhjänä, jotta se voisi operoida normaalisti myöhemmissä tehtävissä. Haluamme pyytää anteeksi kaikilta matkustajilta ja kiitämme heitä kärsivällisyydestään.

Rendell julkaisi tilanteesta myös kuvan Twitterissä, jossa kirjoittaa asiasta seuraavasti.

"Lentokoneen matkustajat saapuivat Lissaboniin 9 tuntia myöhässä busseilla... 6 tuntia sen jälkeen, kun heidän lentokoneensa jätti heidät Portoon ja lensi ilman matkustajiaan."

Näet twiitin alta.

Lue myös: Matkustaja halusi suorittaa "onnen rituaalin" - koko lento jouduttiin lopulta perumaan

Lue myös: Matkustaja käytti lentokoneen penkkejä erikoiseen tarkoitukseen, tuomitaan netissä - "Törkeää"

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat