Kuva: Iiro Myllymäki

The Sounds -solisti Maja avoimena: "Äidiksi tuleminen oli minulle pelastus"

21.04.2019 21:15 - Iiro Myllymäki

Rankan nuoruuden elänyt Maja Ivarsson kertoo Voice.fi:lle äitiyden tehneen hänestä entistä iloisemman ja rauhallisemman ihmisen.

Ruotsalaisen The Sounds -rock-yhtyeen solisti Maja Ivarssonin, 39, rajut rock’n’roll-vuodet ovat takanapäin. Nainen on nelivuotiaan Dante-pojan äiti, ja äitiys on muuttanut hänet ihmisenä täysin.

- Se on ollut täyskäännös, 180 astetta. Minusta on tullut paljon tuotteliaampi ja järjestelmällisempi. Minusta on tullut iloisempi ja rauhallisempi, Maja Ivarsson kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Pojan isä on Ivarssonin miesystävä, yhdysvaltalainen tuottaja Ben Fee. Ruotsissa asuva Ivarsson on pojan yksinhuoltaja, sillä Fee asuu puolestaan Yhdysvalloissa. Nainen kertoo, että äitiys tuntuu edelleen yhtä ihmeelliseltä joka päivä.

- Äidiksi tuleminen oli minulle pelastus, vaikka ei tietenkään ole lapsen tehtävä pelastaa vanhempaansa. Hän on fantastinen pikkupoika.

Poika on ollut jopa mukana The Soundsin kiertueilla, joten työn ja äitiyden yhdistäminen on onnistunut naiselta hyvin.

Maja Ivarsson on yhdistänyt onnistuneesti äitiyden ja rock-tähteyden. (kuva: AOP)

Tausta huumeriippuvaisena

Rankka biletys on Majalle taaksejäänyttä elämää, mikä on naisen mielestä pelkästään positiivinen asia. Hän ei koe, että hänen olisi pitänyt uhrata jotakin lapsen takia. Hän saattaa edelleen juhlia The Soundsin keikkojen jälkeen, mutta huomattavasti hillitymmin kuin aiemmin. Ivarsson on kertonut avoimesti huumeidenkäyttötaustastaan. Hän oli amfetamiinikoukussa koko lukioajan, ja myöhemmin koki yliannostuksen Yhdysvalloissa, minne hän oli mennyt tervehtimään parasta ystäväänsä. Tämä ystävä ei selvinnyt omasta yliannostuksestaan hengissä.

Vielä The Sounds -bändin menestyksen aikana Ivarsson kärsi huumeongelmasta niin pahasti, että hän meni vieroitukseen vuonna 2005. Sommar i P1 -radio-ohjelmassa elämäntarinansa kertoessaan nainen paljasti, että hänen isäpuolensa ystävä raiskasi hänet hänen ollessaan teini-ikäinen. Kyseinen mies oli pakottamalla tunkeutunut naisen elämään, ja Ivarsson kertoo miehen pyrkineen hallita häntä sekä fyysisellä että psyykkisellä väkivallalla.

- Revit rikki elämäni, ja sen takia ansaitset ikuisen vihani. En koskaan anna sinulle anteeksi, Ivarsson sanoi radio-ohjelmassa miehestä, jonka ikeestä hän raiskauksen jälkeen onnistui pakenemaan.

Lue myös: The Sounds -bändin Maja ja Felix yllättävät uudella duoprojektillaan - "Löysimme taas leikkisyyden"

Lähteet: Aftonbladet, Aftonbladet

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat