Kaikki artikkelit

The Sounds -bändin solisti Maja Ivarsson koki erikoisen tilanteen Helsingin Tavastia-klubilla.
Rankan nuoruuden elänyt Maja Ivarsson kertoo Voice.fi:lle äitiyden tehneen hänestä entistä iloisemman ja rauhallisemman ihmisen.
The Sounds -yhtyeestä tutut muusikot vaihtoivat rockin elektroniseen musiikkiin ja perustivat Crew of Me&You -duon. Inspiraatiota he ovat ottaneet muun muassa laittomista reiveistä.
Ensi kesänä 40. kertaa järjestettävän Provinssi-festivaalin juhlavuoden ohjelmisto on vahvistunut lukuisilla kansainvälisillä ja kotimaisilla esiintyjillä.
Maja Ivarssonin lapsen isästä ei ole hiiskuttu julkisuuteen mitään.
Ruotsalaisen The Sounds on tuttu näky suomalaisilla festareilla, eikä ihme. Tämä bändi nimittäin antaa lavalla aina kaikkensa.
The Sounds julkaisee viidennen albuminsa 1. marraskuuta. 
Ruotsalainen The Sounds saapuu joulukuussa klubikiertueelle Suomeen. 
The Sounds ei sen keulakuvan Maja Ivarssonin mukaan voisi kuvitellakaan osallistuvansa Euroviisuihin.
The Sounds tulee mielellään Suomeen joka kesä.
The Sounds on ollut jo pitkään yksi Ruotsin tunnetuimmista yhtyeistä. Silti sen musiikki ei varsinaisesti ole toiminut kaikkiin kansan syviin riveihin. Toisin on nyt, Majan osallistuttua Ruotsin Vain elämää -ohjelmaan.
The Sounds -laulaja Maja Ivarsson innostui eilen Helsingin konsertissa esiintymään niin, että häneen hameensa nousi vähän liiankin ylös.
Supersuosittu The Sounds -yhtye esiintyy Helsingissä kahdesti maaliskuun alussa.
Tv-tähti Kat Von D on löytänyt seuraa yllättävältä taholta.
Suomalaisfani ihastutti helmikuussa The Sounds -yhtyeen fanitatuoinnillaan. Nyt fani on ottanut vieläkin upeamman The Sounds -tatuoinnin.
The Sounds -yhtye villiintyi nähtyään Emma-gaalassa bändinsä nimen tatuoituna kutsuvieraan käteen.