Kuva: AOP

Adelen avioerosta ennätyskallis: Ei avioehtoa, miehelle puolet 170 miljoonan euron omaisuudesta?

22.04.2019 08:15 - Rea Tallgren

Pariskunta meni naimisiin kolme vuotta sitten ja nyt liitto on tullut päätökseensä.

Laulajatähti Adele, 30, ilmoitti perjantaina edustajansa välityksellä eroavansa aviomiehestään Simon Koneckista, 45. Pariskunta on ollut naimisissa kolme vuotta, mutta seurustellut kahdeksan vuoden ajan, eli siitä lähtien, kun Adele oli vasta 22-vuotias. Pariskunnalla on kuusivuotias Angelo-poika.

Mediatietojen mukaan kaksikko on elänyt erillistä elämää jo jonkin aikaa, ja eronnut epävirallisesti jo joulukuussa. Huhupuheet suhteen ongelmista alkoivat tosissaan, kun Konecki ilmestyi Brit Awards -musiikkigaalaan helmikuussa ilman vaimoaan. 

(kuva: AOP)

Nyt brittilehdet uutisoivat, että kaksikolla ei ole avioehtoa. Se voi tarkoittaa sitä, että Koneckilla olisi oikeus jopa puoleen Adelen omaisuudesta - ja se ei ole vähän se. Adele on ansainnut menestyksekkään uransa aikana käsittämättömän, lähemmäs 170 miljoonan euron omaisuuden. Mikäli se jaettaisiin puoliksi, saisi hyväntekeväisyysjärjestöä johtaja Konecki peräti 85 miljoonan euron potin. 

Lehtitietojen mukaan pariskunta alkoi ajautua erilleen hektisten aikataulujen takia. Lisäksi pariskunta vietti paljon aikaa eri maissa ja eri aikavyöhykkeillä, mikä teki yhteydenpidosta vaikeaa. 

Rahoilla luksustalo 

Adele asui pitkään Koncekin kanssa valtavassa kartalossa Sussexissa. Kartanoon kuului kymmenen makuuhuonetta ja saman verran kylpyhuoneita, pelihuone, kuusi olohuonetta, elokuvateatteri, kaksi uima-allasta, vierastalo, tenniskenttä sekä upea, laaja oma tontti.

Talon arvo oli noin kymmenen miljoonaa euroa, mutta Adele ja Konecki vuokrasivat taloa noin 20 000 euron kuukausihintaan. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat