Kuva: All over Press

Ihmiset kertoivat soittavansa lastensuojeluun Pinkin lisäämästä kuvasta - tähti teki ison päätöksen

23.04.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Laulaja kertoi, että hän itki todella paljon ihmisten ilkeyden takia.

Laulaja Pink, 39, on tunnettu räväköistä mielipiteistään ja siitä, että jos hän ei ole samaa mieltä esimerkiksi faniensa kanssa, hän myös kertoo sen avoimesti. Kerroimme viime kuussa, että nainen sai tarpeekseen, kun hän julkaisi perheestään kuvan, joka sai somen kuhisemaan.

Pinkin pojalla ei nimittäin ollut kuvassa housuja, kun perhe ihmetteli lintua lomamatkallaan. Se sai ihmiset arvostelemaan naisen vanhemmuutta. Laulaja päätti, että nyt hän on kuullut tarpeeksi haukkumista vanhemmuudestaan, eikä hän enää julkaise kuvia lapsistaan sosiaalisessa mediassa. 

- Ihmiset menivät jopa niin pitkälle, että he kertoivat soittavansa lastensuojeluun julkaisemastani kuvasta. Itkin niin paljon koko tilanteelle, koska olen rakastanut jakaa perheestäni kuvia. He ovat minun ylpeyteni aihe ja rakastan heitä, Pink kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun naisen vanhemmuus on ollut suurennuslasin alla. Viimeeksi häntä arvosteltiin, kun nainen julkaisi videon lapsestaan ampumassa. Pinkillä on kaksi lasta hänen miehensä Carey Hartin kanssa. 

Nainen kertoi antamassaan haastattelussa, että hän usein vastaa kommentteihin, koska uskoo pystyvänsä muuttamaan ihmisten mielen ja saada heidät miettimään tekosiaan. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by P!NK (@pink) on

Lue myös: Pink julkaisi pojastaan kuvan ilman housuja - otos sai ihmiset arvostelemaan naisen vanhemmuutta

Lue myös: Laulaja Pinkin vanhemmuutta arvosteltiin videon takia - ymmärrätkö syyn?

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat