Kuva: AOP

Näyttelijä avautuu kohutusta seksikohtauksesta: 'Miettikää, että myös äitini on katsonut sen'

24.04.2019 13:45 - Reija Saarinen

Maisie Williamsin mukaan hän sai itse päättää sen, miten paljon näyttää.

Suositun Game of Thrones -sarjan uusin tuotantokausi sai aikaan pienoisen kohun sen jälkeen, kun sen uusimmassa jaksossa nähtiin seksikohtaus, jonka toisena osapuolena oli  Maisie Williams, 22, joka oli sarjan alkaessa vasta 11-vuotias. Monille käänne tulikin täytenä yllätyksenä sen vuoksi, että Williams mielletään vielä monen silmissä lapseksi.

- Minulle sanottiin, että voin paljastaa niin paljon tai vähän kuin itse haluan, joten pidin paikkani aika lailla peitossa. Mielestäni Aryan ei tarvitse vilautella. Ja kaikki muut ovat jo tehneet sen sarjassa, Williams kertoi haastattelussa. Jutun aiheesta voit lukea täältä.

Nyt nainen on avautunut ensimmäistä kertaa Twitterissä myös siitä. Mitä ajatuksia kohtauksen julkinen esittäminen hänessä on saanut aikaan.

"Jos sinusta tuntuu epämukavalta, mieti sitä, että kyseisen kohtauksen on melko varmasti nähnyt myös äitini, isäpuoleni, kaksi siskoani sekä neljä veljeäni," hän kirjoitti Twitterissä.

Naisen kommentti on saanut somessa aikaan monenlaisia hulvattomia reaktioita, joihin moni perheensä kanssa seksikohtausta televisiosta joskus katsonut voi samaistua.

Millaisia ajatuksia aihe sinussa herättää?

Aiemmin olemme kertoneet siitä, mitä mieltä Hollywood-tähdet todella ovat seksikohtausten tekemisestä. Onko se nautinnollista vai ei? Jutun aiheesta voit lukea täältä.

Lue myös: Game of Thrones -sarjan viimeisen kauden virallinen traileri julkaistiin - katso, mitä on luvassa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat