Kuva: AOP

Game of Thronesin uusin seksikohtaus kohautti - kuvausten yllättävät taustat julki

23.04.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Maisie Williams kertoo saaneensa itse päättää, kuinka paljon hän kohtauksessa paljastaa.

Game of Thrones -sarjan viimeinen kausi on nyt täydessä käynnissä, ja juuri ilmestynyt tuoreen kauden toinen jakso on herättänyt keskustelua etenkin seksikohtauksensa vuoksi. Jos et halua juonipaljastuksia tuoreesta jaksosta, kannattaa lopettaa lukeminen tähän.

Jaksossa nähtiin, miten Arya Stark päätyi petipuuhiin Gendryn kanssa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Arya Starkin näyttelijä Maisie Williams, 22, nähtiin seksikohtauksessa sarjassa, joka on tunnettu muun muassa juurikin seksin määrästä.

Sarjan fanit kommentoivat kohtausta heti kiivaasti sosiaalisessa mediassa, ja reaktiot ovat olleet jakautuneita. Jotkut ovat olleet innoissaan, kun taas jotkut eivät kykene näkemään Williamsin esittämää hahmoa seksiä harrastavana aikuisena. Williams aloitti sarjassa ollessaan vasta 11-vuotias.

Nyt Williams on kertonut Entertainment Weeklyn haastattelussa kohauttaneen kohtauksen taustoista. Käy ilmi, että nainen suhtautui kohtaukseen itsekin epäluuloisesti. Hän sai ensin kuulla kohtauksesta Game of Thrones -kollegaltaan ja ystävältään Sophie Turnerilta ja tämän jälkeen luki itse käsikirjoituksen.

- Luulin ensin, että se oli pelkkä pila, Williams kertoo.

Arya Stark päätyi heiluttamaan peittoa Joe Dempsien esittämän Gendryn kanssa. (kuva: AOP)

Game of Thronesin käsikirjoittajilla on ollut tapana levittää näyttelijöille tekaistuja käsikirjoituksia, ja Williams luulikin, että häntä huijataan seksikohtauksella. Sittemmin naiselle selvisi, että kohtaus todella kuvataan. Hän kertoo, että sarjan luojat David Benioff ja D.B. Weiss antoivat Williamsille määräysvallan siitä, miten paljon hän haluaa kohtauksessa paljastaa. LADbible kirjoittaa tämän johtuneen siitä, että Williams on aloittanut sarjassa näyttelemisen lapsena ja kasvanut fanien katseiden alla.

- Minulle sanottiin, että voin paljastaa niin paljon tai vähän kuin itse haluan, joten pidin paikkani aika lailla peitossa. Mielestäni Aryan ei tarvitse vilautella. Ja kaikki muut ovat jo tehneet sen sarjassa, Williams kertoo.

Nainen kertoo, että kuvausryhmä oli tilanteessa hyvin kunnioittava, mutta aikataulusyistä kohtaus kuvattiin hieman kiirehtien. Myös Aryan rakastajaa Gendrya esittävä Joe Dempsie on avannut sanaisen arkkunsa kohtauksesta. 31-vuotias mies koki kohtauksen kuvaamisen hieman oudoksi kaksikon ikäerosta johtuen.

- Se oli tietenkin vähän outoa minulle, koska olen tuntenut Maisien siitä lähtien, kun hän oli 11- tai 12-vuotias. En kuitenkaan halunnut olla holhoava häntä kohtaan, hän on kuitenkin parikymppinen nainen. Joten päätimme pitää hauskaa kohtauksen kanssa, Dempsie sanoo Entertainment Weeklylle.

Maisie Williams on aiemmin kertonut, ettei hän usko päätyvänsä "seksualisoituihin rooleihin" ulkonäkönsä takia. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Haluatko jo tietää, miten Game of Thrones loppuu? Tekijöiden mukaan vastaus on jo tuotu julki

Lue myös: Paljastiko Game of Thrones -kaunotar liikaa sarjan juonesta? Fanit ihmettelevät tuoretta julkaisua

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat