Kuva: AOP

Gladiaattorit-kaunotar jakoi tärkeän muistutuksen kehonmuokkauksesta, fanit kehuvat - "Olet upea!"

26.04.2019 11:45 - Lauri Kujanpää

Pajusta seuraa Instagramissa yli 48 000 ihmistä.

Gladiaattorit-sarjassa Tornadoa esittävä Piia Pajunen, 28, on tunnettu bloggaaja, valmentaja sekä entinen fitness-kilpailija, jota seuraa Instagramissa yli 48 000 ihmistä.

Pajunen keräsi hurjasti ihastelua tuoreella kuvallaan, jossa esittelee kehon kaksi erilaista tilaa. Toisessa kuvassa Pajunen poseeraa normaalina ja toisessa lihakset jännittyneenä. Kaunotar kirjoittaa, että realistisuus kehonmuokkauksessa on hyvä pitää mukana.

"Jos siis teidänkään peilikuva tai 24/7 habitus ei näytä samalta, kuin tuossa oikealla, niin ei hätää. Ei munkaan. Ellen sitten flexaa. Sellasen muistutuksen tähän väliin siis heittäisin, että se treenaaminen ja kehonmuokkaus ei välttämättä muuta sun peruspönötystä älyttömästi mihinkään. Harva näyttää könöttäessään jumalaiselta veistokselta, vaikka olis kuinka tikissä", Pajunen kirjoittaa ja jatkaa:

"Sitä myöten kannattaa pitää se realistisuus kehonmuokkausprojekteissa ja sen odotuksissa mukana. Jos et tykkää itsestäs sellaisena kuin olet, niin mikään pyöreys pakaralihaksessa tai näkyvä sixpäkki sitä muuta. Aina sä löydät jotain, johon et ole tyytyväinen."

Pajusen seuraajat ovat ylistäneet kuvaa.

"Olet upea! Ihanaa, että muistutat tällaisista asioista!"

"Tämä on niin hyvä ja täysin totta!"

"Kiitos Piia. On tärkeää, että juuri sinä puhut näistä asioista"

Julkaisun näet alta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Suomalaisten yleisimmät kuntosalivirheet - lue kolme suurinta mokaa, joihin et halua sortua

Lue myös: Älä mene tavoiteansaan - Gladiaattorit kertovat vinkkinsä, miten selättää motivaatioloukku

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat