Kuva: AOP

Kim Kardashianilla erikoiset vauvakutsut: 'Hierokaa öljyjä ja ottakaa sauhut'

29.04.2019 18:45 - Milena Raappana

Kim Kardashianin neljännen lapsen vauvakutsuilla etsittiin rentoutumista.

Kim Kardashian, 38, ja Kanye West, 41, odottavat neljättä lastaan, minkä kunniaksi tuleva äiti järjesti baby showerit eli vauvakutsut. Juhlien teema oli kuitenkin melko poikkeuksellinen, sillä aktiviteetit pyörivät CBD-tuotteiden teossa, öljymaljarentoutuksessa ja meditaatiossa. CBD on hampussa esiintyvä yhdiste ja siitä tehdyt tuotteet ovat pääosin laillisia, sillä se ei ole päihdyttävä kuten THC-yhdiste.

Selkeästi Kim oli rentoutumisen tarpeessa, sillä hän perusteli teeman valintaa hermostuneisuudellaan ja stressillään uudesta lapsesta. Eilen hän jakoi Instagramin Tarinat-osiossa videoklippejä baby showereista, joissa valmistettiin esimerkiksi CBD:stä kuorintoja ja öljyjä sekä tehtiin kukka-asetelmia. Kutsuvieraina tietysti oli muita Kimin kaltaisia superjulkkiksia kuten Paris Hilton, Chrissy Teigen, Maria Minounos ja Kimin äiti Kris Jenner.

CBD-kuorintojen ja öljyjen tekemistä:

Kukka-asetelmien tekemistä:

Kuvia äänimaljarentoutuksesta:

Tietysti Kim oli myös hankkinut kaikille osallistujille Kanyen suunnittelemat Yeezy-lipokkaat. Hän myös paljasti, että tuleva lapsi syntyisi muutamien päivien kuluttua. CBD-teemaiset baby showerit kruunasi videoklippi Kimistä sanomassa "levittäkää CBD-öljyjä tai ottakaa sauhut."

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kim Kardashian vahvistaa, perheeseen neljäs lapsi - myös sukupuoli selvillä

Lue myös: Kim Kardashian tyrmistyi "selluliittikuvistaan" - "En todellakaan näytä tuolta!"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat