Kuva: AOP

Marja Hintikka jakoi ihanan pariskuntaselfien Instagramiin - kiittelee miestään vuolaasti

29.04.2019 09:45 - Iiro Myllymäki

Marja Hintikka kertoo Instagramissa kiireisestä perhearjestaan.

Juontajasuosikki Marja Hintikka on jakanut yhteiskuvan niin ikään juontajana tunnetun miehensä Ile Uusivuoren kanssa. Kaksikko poseeraa Helsingin Mattolaituri-terassilla herkissä tunnelmissa aurinkolasit kasvoillaan. Hintikka kirjoittaa kuvatekstissä kaksikon kiireisestä perhearjesta.

”Melkoinen rulla vedetty läpi kevään mittaan kahden työssäkäyvän ja kolmen vuoron perään milloin mitäkin vaihetta ja nuhaa ja röhää läpikäyvän lapsen kanssa - ajoittain erittäinkin pirstaleisilla yöunilla. Näin kevään kauneimpana päivänä on hyvä istahtaa alas ja kiittää tärkeintä vierellä. We made it, again, my love!” Hintikka kirjoittaa.

Nainen on kirjoittanut tekstin perään vielä liudan aihetunnisteita, joista naisen kiitollisuus ja onnellisuus tulevat entistä selvemmiksi. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Naisen seuraajat ovat kommenttikentässä onnellisia Hintikan ja Uusivuoren puolesta.

”Ihana nuori pari. Hyvin olette pitäneet hommat kasassa”, yksi kirjoittaa.

”Ihana pari, hyvää kesää”, on toinen kommentoinut.

Marja Hintikkaa on keväällä nähty Vappu & Marja Live -keskusteluohjelmassa. Ile Uusivuori puolestaan toimii paluun tehneen Uutisvuodon toisena vakiopanelistina. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

Lue myös: Marja Hintikka paljastaa yllättävän lempinimensä - käytössä vain perheen kesken

Lue myös: Juontaja Ile Uusivuori: "On hienoa, että minut tunnetaan Marja Hintikan miehenä"

Kilpailut

Uusimmat