Kuva: AOP

Marja Hintikka paljastaa yllättävän lempinimensä - käytössä vain perheen kesken

20.03.2019 10:30 - Senni Loikala

Uran ja vanhemmuuden yhdistävä Marja Hintikka on kolmen lapsen äiti. Kuopus syntyi noin kaksi vuotta sitten.

Televisiosta ja radiosta tuttu juontaja Marja Hintikka, 40, julkaisi myöhään tiistaina Instagram-kirjoituksen kaksivuotiaasta tyttärestään. ”Hän oli rohkea jo syntyessään ja puski maailmaan aivan hurjalla voimalla, laskettuna päivänä”, Hintikka muistelee synnytystä.

Marja Hintikka lähetti äidilleen kuvan vastasyntyneestä tyttärestään. Äiti vastasi vauvan näyttävän ihmeellisen tutulta. ”Niin, minkäkin synnyin lasketun päivän iltana, isolla tukalla ja kovalla melulla”, Hintikka kirjoittaa ja kertoo, että muut ihmettelevät usein hänen ja tyttären yhdennäköisyyttä vieläkin.

Hintikka tunnistaa, että hänellä ja tyttärellä on samanlainen temperamentti. Hintikka kertoo, että hänen isoisänsä keksi hänelle jo varhaislapsuudessa vitsikkään lempinimen pippurisen luonteen ansiosta. ”Pappani kutsui minua voimakastahtoisuuteni takia jo taaperona ”tiktaattoriksi” ja huomasin hiljattain myös lempinimen periytyneen.

Tiistaina vietettiin Minna Canthin päivää. Marja Hintikalla on tyttärensä lisäksi kaksi poikaa, jotka ovat syntyneet vuosina 2013 ja 2015.

View this post on Instagram

Kaksi vuotta sitten sain hänet syliini, ihmeellisen ihanan tyttäreni. 👶🏻 Hän oli rohkea jo syntyessään ja puski maailmaan aivan hurjalla voimalla, laskettuna päivänä, Minna Canthin päivänä, tasa-arvon päivänä.💕 . Kun lähetin ensimmäisen kuvan vastasyntyneestä omalle äidilleni, hän vastasi, että onpa ihmeellisen tutunnäköinen vauva. Niin, minäkin synnyin lasketun päivän iltana, isolla tukalla ja kovalla melulla. Pappani kutsui minua voimakastahtoisuuteni takia jo taaperona ”tiktaattoriksi” ja huomasin hiljattain myös lempinimen periytyneen. 😅 Kymmeniä kertoja olen kuullut yhdennäköisyydestämme. (Itsehän sitä ei huomaa.) Tutun temperamentin kyllä tunnistan ja yritän tukea tyttäreni kasvua niin kuin toivoisin itseänikin tuettavan. Omat vanhempani kasvattivat minut luontaisen sulupuolineutraalisti, vaikka aiheesta ei tuohon aikaan varmasti edes puhuttu. Olen aina kokenut tyttöyden ja naiseuden pelkästään voimavarana, ja toivon lapsenikin kokevan samoin nyt ja aina. . Unelmoin pienenä, että minulla olisi ihanan pikkuveljeni lisäksi kaksi isoveljeä. Olen maailman onnellisin, että omalla tyttärelläni heidät on: apuna ja suuntaa näyttämässä, mukana nauramassa, leikkejä opettamassa. Hän saa kasvaa turvallisten miesten ja rakastavien veljien ympäröimänä. 👦🏼👦🏻 . . Sinä olet tuli, ilo ja elämänpalo. Lennä niin korkealle kuin ikinä tahdot ja kasva juuri sellaiseksi naiseksi kuin haluat. Kiitos, että saan olla äitisi. 💕 . . #mydaughter #2yearsold #birthday #loveher #tothemoonandback . . 📷 amazing @nikistrbian 💕

A post shared by Marja Hintikka (@marjahintikka) on

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Juontaja Ile Uusivuori: "On hienoa, että minut tunnetaan Marja Hintikan miehenä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat