Onko Bridget "maailman kuumin" palomies? Hurmaa kuvillaan sosiaalisessa mediassa

02.05.2019 16:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Bridget Blackmore aloitti unelmansa tavoittelun 18-vuotiaana.

Ollessaan 18-vuotias yksinhuoltaja aloitti Bridget Blackmore suuren unelmansa tavoittelun. Tuolloin hän liittyi vapaaehtoisena vapaapalokuntaan ja rakastui ammattiin välittömästi. Tämän jälkeen hän kävi kolmen kuukauden mittaisen treenijakson ja oli vapaapalokunnassa kolmen vuoden ajan.

Nykyään hän on ammattipalomies ja työskentelee Washingtonissa. Vaikka Blackmore on työssään hyvä ja nauttii siitä, hän myöntää, että hänen kokonsa aiheuttaa myös ongelmia.

- Olen yksi paloaseman pienimmistä ihmisistä, joten joudun tekemään paljon töitä voiman kehittämisen suhteen. Mutta vaikka olen pieni, teen ihan samoja juttuja kuin muutkin, hän toteaa.

Nainen kertookin treenaavansa paljon. Sitä ajatusta toki tukee myös hänen Instagram-tilinsä, jossa hän jakaa kuvia niin arjestaan kuin työpaikaltaankin. Samalla hän haluaakin kannustaa naisia tekemään töitä unelmiensa eteen.

- Kannattaa unohtaa kaikki sellaiset tyypit, jotka yrittävät sanoa sinulle, että et voi tehdä jotain. Nainen voi tehdä mitä vain haluaa. Sen haluan kaikkien muistavan.

Kuvia kaunottaresta pääset katsomaan alta.

Lue myös: Katolla majaillut papukaija yllätti pelastajansa - huuteli törkeyksiä palomiehille

Lue myös: Palomiehen koppi sai ihmiset häkeltymään - nappasi syliinsä katolta hypänneen naisen

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat