Kuva: Shutterstock

Katolla majaillut papukaija yllätti pelastajansa - huuteli törkeyksiä palomiehille

14.08.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Jessie-papukaija ei ollut kovinkaan innoissaan häntä pelastamaan tulleista ihmisistä.

Tietyt papukaijat voivat oppia matkimaan omistajansa toistamia fraaseja. Joidenkin lähteiden mukaan papukaijat voivat jopa ymmärtävät hieman sanoja, joten heidän kanssan voi jopa puhua. Huolimatta siitä, kumpaan kategoriaan kotoaan karannut ja kiipeliin jäänyt papukaija Jessie kuuluu, hänen vastauksensa pelastajilleen oli hyvin yksiselitteinen. 

Jessie oli karannut kotoaan ja asettunut erään talon tiilikatolle. Epäonninen papukaija oli ollut katolla jo kolme päivää, kun joku vihdoin ymmärsi soittaa palokunnan apuun. Papukaija ei itse kuitenkaan tykästynyt häntä auttamaan tulleisiin ihmisiin. 

Hän kehoitti suorasanaisesti palomiehiä suksimaan hel***tiin. Palomiehet yrittivät saada papukaijan tuntemaan olonsa mukavaksi niin ruualla kuin mukavalla viltillä, mutta lintua ei ollut helppo miellyttää. Tämä toisti fraasia useamman kerran. 

Yksi pelastajista, Chris Swallow kertoi, että he olivat huolissaan papukaijan hyvinvoinnista. 

- Halusimme varmistaa, että linnulla on kaikki hyvin, koska hän oli ollut katolla jo kolme päivää. Sen sijaan saimme tietää, että papukaija onkin hyvin törkeä suustaan, Swallow kertoo LADbible-julkaisulle. 

Kävi ilmi, että Jessie oli vain tykästynyt talon kattoon. Kun hän oli tehnyt kantansa selväksi pelastajilleen hän lensi toisen talon katolle, sieltä puuhun ja sen jälkeen hän palasi takaisin omistajansa tykö. 

Lue myös: Helsinkiläisen kaupan ulkopuolella kummallinen näky: Papukaija omistajan mukana kauppareissulla!

Lähde: LADbible 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat