Kuva: AOP

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin kodin tulipalolla erikoinen seuraus - "Siitä seurasi jotain hyvää"

03.05.2019 15:45 - Iiro Myllymäki

Liam Hemsworth kertoo, että tulipalo vauhditti parin naimisiinmenoa.

Uutisoimme marraskuussa, että näyttelijä Liam Hemsworthin, 29, ja laulaja Miley Cyrusin, 26, koti tuhoutui Kaliforniassa riehuneessa maastopalossa täysin. Nyt Liam Hemsworth on kertonut GQ Australia -lehdelle, mikä yllättävä seuraus tällä katastrofilla parille oli.

Hemsworth kertoo, että tulipalo toi pariskunnan vielä lähemmäs toisiaan. Tuhon jälkimainingeissa kaksikko päätti mennä naimisiin.

- Kun käy jotakin noin tunteikasta läpi jonkun kanssa, se lähentää. Meistä tuntui, että olimme menettäneet suuren osan elämästämme ja halusimme luoda elämäämme jotakin uutta. Niin kauheasta tilanteesta seurasi siis jotakin hyvää. Olisimme joka tapauksessa menneet naimisiin, mutta tämä varmaankin nopeutti sitä jonkin verran, Hemsworth kertoo.

Pariskunta menikin naimisiin joulukuun lopussa. On-off-pariskunta ehti olla muutaman vuoden erossa ennen kuin alkoivat taas seurustella vuonna 2016.

GQ kysyi Hemsworthilta, onko pariskunnalla aikeena hankkia lapsia. Mies vastasi, että asia ei ole juuri nyt ajankohtainen.

- Sitten, kun meillä ei ole näin monta koiraa. Kotiimme ei voisi nyt tulla lasta. Mutta jonain päivänä, kun aika on oikea, mies vastasi.

Sopivaksi lapsimääräksi mies kertoi ”10, 15 tai ehkä 20”.

Lue myös: Miley Cyrus suhteestaan Hollywood-hurmuriin - "Olen kirjaimellisesti pakkomielteinen"

Lue myös: Miley Cyrus kouri rintojaan punaisella matolla - katso hämmentävät kuvat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat