Kuva: Mikko Räsänen

Vappu Pimiä kaatui pahasti, nilkka turposi palloksi - meni sairaalaan ilman rahaa ja kelakorttia

08.05.2019 13:46 - Senni Loikala

Vappu Pimiä kertoo Instagramissa tapaturmastaan.

Radio Novaltakin tuttu juontaja Vappu Pimiä, 40, kertoi keskiviikkoiltapäivänä Instagramissa kaatuneensa. Pimiä julkaisi Eiran sairaalasta kuvan erittäin turvonneesta nilkastaan.  

Äitienpäiväaamiainen päättyi tähän! Kaaduin Violan eskarin portaissa ja kuulin rusahduksen, jonka jälkeen kipu oli melkoinen. Klenkkasin itseni läheiseen Eiran sairaalaan, jossa minut otettiin avosylin vastaan, vaikka ei rahaa, ei kelakorttia, koska lompakko kotona. Pääsin heti kirurgin vastaanotolle ja röntgeniin”, Pimiä kertoo.

Pimiä kertoo, ettei nilkka kuitenkaan ole murtunut ja nivelsiteet ovat kunnossa. Juontajan mukaan nilkassa on vain ”pieni venähdys.” Suosittu mediapersoona ehti kuitenkin säikähtää. ”Siinä ehti jo murehtia ensi viikon Maajussien kuvauksia ja parin viikon päässä siintävää, paljon odotettua perhelomaa. Uskon, että välillä meidät pysäytetään, jos emme itse tajua pysähtyä, joten ajattelin, että tässä tuli nyt ansion mukaan.

Päivityksen mukaan Pimiä käyttää loppuviikon jalkatukea ja hänen tulee ottaa rauhallisesti. ”Kiitos kuitenkin universumi, että päästit pälkähästä pelkällä varoituksella ja itseäni taputan olkapäälle myös säännöllisestä liikunnasta, jonka ansiosta jalkani on kuulemma vahva.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi selfien, faneilta yllättävä reaktio: "Nyt on kuvassa blondi Paula Koivuniemi"

Lue myös: Vappu Pimiän huumorintajua ei aina ymmärretä: Yksi ikimuistoinen hetki koettiin synnytyslaitoksella

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat