Kuva: AOP

Teen Mom -tähti julkaisi sydäntä särkevän viestin ex-poikaystävänsä muistolle: 'Olimme legendaarisia'

09.05.2019 15:45 - Emmi Moilanen

Farrah Abrahamin poikaystävä menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 2008, ennen Sophia-tyttären syntymää.

Huippusuositusta Teen mom -sarjasta tuttu ja useiden kohujen keskelle vuosien varrella joutunut Farrah Abraham, 27, julkaisi koskettavan kirjoituksen Instagram-tilillään edesmenneen poikaystävänsä ja lapsensa isän Derek Underwoodin muistoksi. Asiasta uutisoi People-sivusto.

Underwood menehtyi vuonna 2008 auto-onnettomuudessa, ennen Sophia-tyttären syntymää. Nyt Underwood olisi täyttänyt 29-vuotta.

Abraham aloittaa kirjoituksensa toteamalla, että teksti on omistettu hyvin ainutlaatuiselle henkilölle, jota hän juhlistaa ja muistelee ylitse muiden.

”Annoit minulle sen kerran elämässä koettavan elämäni rakkauden, jollaisen jokainen ansaitsee. Annoit minulle niin paljon ensimmäisiä kertoja, neitsyydestä tanssiaisiin, matkoihin, sormukseen. Näytit minulle ehdottoman rakkauden ja sen, mitä parisuhteet ovat. Valmistuminen ja ainoa lapsesi,” Abraham jatkaa.

Abraham julkaisi kirjoituksensa yhteydessä kuvakollaasin, jossa on useita kuvia Underwoodista sekä yksi video Sophiasta katselemassa vanhoja kuvia isästään.

”Koko ajanjakso oli täynnä jännitystä, rakkautta ja menetystä. Nyt jaan syntymäpäiväaamiaisesi valokuvien ja muistojen äärellä, yhdessä tyttäremme kanssa.”

”Kiitos, että olit rakastavin mies, kenet tiedän ja yksi vahvimmista. Kaikki ne muistot, joita meillä oli. Meidän ystäväpiirimme ja vihaajat eivät pysty kieltämään legendaarisia aikojamme koulussa, juhlissa, kesäöinä ja kaikkea siinä välillä,” Abraham jatkaa.

Nainen kiittää ”rikoskumppaniaan kaikesta” ja toteaa pitkän viestinsä lopussa, kuinka lähipiiri kaipaa häntä yhä enemmän kuin mitään.

”Kiitos kaikesta, mitä teit vuokseni,” hän tiivistää viestinsä loppuun.

Voit katsoa kirjoituksen ja kuvat kokonaisuudessaan alta.

Abraham kertoo usein hänen ja 10-vuotiaan Sofian kuulumisia sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Teen mom -tähti otatti takapuoleensa ison määrän täytettä - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lue myös: Haarovälinsä punaisella matolla vahingossa vilauttanut Teen Mom -tähti: Se ei ollut julkisuustemppu

Lue myös: Teen Mom -sarjan tähti paljasti vahingossa alapäänsä punaisella matolla - katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat