Kuva: Shutterstock

Kauhuelokuvat, jotka saavat sinut kiljumaan, mutta myös nauramaan - oletko nähnyt?

09.05.2019 21:45 - Lauri Kujanpää

Listalta löytyy viisi erilaista kauhuleffaa.

Maailma on pullollaan erilaisia kauhuelokuvia, jotka ovat ihastuttaneet ja säikytelleet miljoonia ihmisiä ympäri maapallon.

Cosmopolitan-lehti listasi sellaisia kauhuleffoja, jotka saavat katsojat kauhun valtaan, mutta myös välillä jopa nauramaan hullunkuristen hahmojensa sekä hulvattomien kohtauksiensa takia. Listalle ovat päätyneet muun muassa sellaiset leffat, kuten Krampus, Scary Movie sekä Zombieland.

Krampus

Elokuva kertoo perheen joulusta, jossa legendaarinen demoni Krampus piinaa muuten iloista perhejuhlaa. Demonivuohi voi olla hyytävä, mutta myös hauska!

Scary Movie

Monet varmaan muistavatkin Scary Movien? Kyseisessä komediakauhuelokuvassa parodioidaan useita tunnettuja kauhupätkiä, joten se saattaa hieman puistattaa, mutta suurimmaksi osaksi naurattaa.

Zombieland

Elokuvassa zombiet ovat vallanneet maailman ja vain muutama ihminen on selviytynyt. Vaikkakin leffassa on hyvin hyytäviäkin kohtauksia, tarjoaa se myös aimo annoksen huumoria.

Warm Bodies

Jos joku elokuva saisi palkinnon suloisimmasta zombie-leffasta, olisi se Warm Bodies. Elokuva on hauska ja siinä on hyvin kaunis tarina.

Jennifer´s Body

Megan Foxin tähdittämä elokuva kertoo tytöstä, jota riivaa demoni ja tämä alkaa murhaamaan muita. Kuulostaa ahdistavalta, mutta Cosmopolitanin mukaan elokuva on samalla myös hulvaton.

Lue myös: Hyh hyh! Painostavan kauhuleffan traileri kerää huimasti katselukertoja

Lue myös: Pelottavin tapa katsoa legendaarista kauhuelokuvaa? Hurja kuva leviää somessa

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat