Kuva: AVA

Tänään tv:ssä: Viisilapsisen perheen arki on kaaosta ja riitelyä - Supernanny saapuu apuun

14.05.2019 07:15 - Katariina Auvinen

Pia Penttala selvittelee riitoja ja kahnauksia.

Suomen oma Supernanny Pia Penttala auttaa tänään viisilapsista perhettä, jossa lasten keskinäinen yhteys on kadoksissa. Vanhin vetäytyy ja nuorimmat lapset nahistelevat keskenään. 

Suurperhe ja vuorotyö aiheuttavat sen, että vanhempien jaksaminen on todellakin koetuksella. Hikiäläisen Minkkisen perheen vanhin lapsi on 15-vuotias ja nuorimmat ovat kuusivuotiaat kaksoset. Kaksosten jälkeen perheen äiti Minna sairastui synnytyksen jälkeiseen masennukseen ja masennus luo oman haasteensa vielä perheen arkeen. 

Kotona ovat vallalla huuto ja jatkuva kinaaminen. Sääntöjä ei noudateta ja levottomuutta aiheuttaa myös herkkä yhdeksänvuotias Miro, jolla on vielä koulussa hankalaa. 

- Äiti haluaisi pitää jokaiset narut käsissään, mutta hän unohtaa oman hyvinvointinsa. Siihen täytyy tulla muutos, Penttala kertoo. 

Penttala luo perheelle selkeät säännöt, joita lähdetään noudattamaan. Kaikki ei ensin suju aivan mukisematta, mutta hiljalleen säännöt selkeytyvät ja seesteisyyttä on myös perheen arjessa näkyvissä. 

Supernanny Suomi 
Ava
Klo: 21.00

Kilpailut

Uusimmat