Kuva: AOP

Met Galassa loistanut tubettajatähti menetti 3 miljoonaa seuraajaa - ymmärrätkö syyn?

14.05.2019 12:45 - Senni Loikala

Kauneustubettaja ajautui välirikkoon toisen somevaikuttajan kanssa.

Yhdysvaltalainen kauneustubettaja James Charles, 19, kohtasi vastikään jokaisen tubettajan painajaisen: hänen youtube-kanavansa seuraajamäärä laskee kuin lehmän häntä.

Charlesin kohdalla kyse ei ole siitä, että vain kourallinen ihmisiä lakkaisi tilaamasta hänen videoitaan. Viime perjantain ja tämän viikon maanantain välisenä aikana seuraajamäärä laski lähemmäs kolmella miljoonalla tilaajalla.

Tällä hetkellä Charlesin kanavalla on yli 13 miljoonaa tilaajaa. Viime viikolla tilaajamäärä oli lähemmäs 16 miljoonaa.

Tubetähti James Charles osallistui viime viikolla Met Galaan. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Välirikko kollegan kanssa

Seuraajamäärän romahduksen syynä on riita kollegan ja ystävän kanssa, uutisoi CNN. James Charles ajautui aiemmin keväällä erimielisyyksiin pitkäaikaisen mentorinsa, toisen menestyneen kauneusgurun Tati Westbrookin, kanssa.

Huhtikuussa Charles julkaisi Instagramin Tarinoissa sisällön, joka oli yhteistyö hiusten hyvinvointiin tarkoitettuja lisäravinteita tarjoavan yrityksen kanssa. Myös Tati Westbrookilla on samanlaisia tuotteita tarjoava yritys, mutta Charles oli tehnyt yhteistyön yhden hänen kovimman kilpailijansa kanssa.

Westbrook suuttui Charlesin toiminnasta, ja kertoi olonsa olevan petetty. Sittemmin James Charles julkaisi Instagramin Tarinoissa anteeksipyynnön, mutta tästä huolimatta Westbrook päätti lopulta päättää ystävyytensä Charlesin kanssa.

Alla Tati Westbrookin kuva, jonka hän on julkaissut 2,8 miljoonan seuraajan Instagram-tilillään. 

View this post on Instagram

#BlueBlood Tomorrow 10am PST 💙 #Deceased 😎

A post shared by Tati Westbrook (@glamlifeguru) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Westbrook jatkoi vihanpitoa julkaisemalla videon, jossa hän kertoi Charlesin sanoneen ikäviä asioita samalla alalla työskentelevistä tuttavistaan. Suuttunut kollega mustamaalasi muutenkin videolla Charlesia.

Vaikka James Charles pyysi tämänkin jälkeen julkisesti anteeksi viime vuosina tekemiään virheitä, miljoonat hänen seuraajansa hylkäsivät hänen tubekanavansa.

Lue myös: Julkkikset, jotka rikkoivat pahasti pukeutumiskoodia Met Galassa - katso kuvat

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat