Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Romanttinen komedia, jota Julia Roberts ei suostuisi enää tähdittämään

20.05.2019 07:15 - Katariina Auvinen

Nainen kertoi, että genren aika on tullut hänen osaltaan päätökseen.

Tänään television puolella päästään virittäytymään romanttisiin tunnelmiin kun jo klassikoksi muodostunut Notting Hill -elokuva nähdään myöhäisillassa. Julia Robertsin ja Hugh Grantin tähdittämä brittiläinen romanttinen komedia sai ensi-iltansa vuonna 1999. 

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat nimensä mukaisesti Lontoon Notting Hillin kaupunginosaan, jonne aiheutui melkoinen turistiryntäys leffan julkaisemisen jälkeen. Leffassa kuuluisa amerikkalainen elokuvatähti pistäytyy sattumalta Lontoon Notting Hillissä kirjakauppaan, jota pitää komea poikamies. Parin välille syttyy romanssi, jota kuuluisuus hankaloittaa.

Roberts on paljastanut myöhemmin, että hän ei enää kuvittelisi tekevänsä kyseistä elokuvaa. Nainen nousi suursuosioon Notting Hillin lisäksi myös Pretty Woman -elokuvasta. Nainen kertoo, etteivät romanttiset komediat enää sovi hänelle. 

- Älkää käsittäkö väärin, rakastan romanttisia komedioita sekä niiden katsomista. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jossain vaiheessa elämänkokemusta, niiden näytteleminen ei enää sovi minulle, hän kertoi Metro-julkaisulle viime vuonna antamassaan haastattelussa. 

Katso elokuvan traileri alta. 

Notting Hill
TV5
Klo: 22.00

Lue myös: Nakumekot saavat haastajan - ihana iltapukutrendi tekee vahvasti tuloaan

Lue myös: Notting Hill -elokuvan asut näyttävät supertrendikkäiltä vuonna 2019 - katso 3 täydellistä tyyliä

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat