'Hän vain soitti ovikelloa': Mira Luotia tullaan hakemaan yllätyskeikoille jopa kotiovelta

18.05.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Nainen saa paljon yllätyskeikkapyyntöjä.

Laulaja Mira Luoti, 41, on tehnyt pitkän uran, jonka varrelle on mahtunut kaikenlaisia keikkatilanteita. Nainen istuu Voice.fi:n haastattelupenkkiin hymyilevänä, sillä kohta luvassa on yllätyskeikka muutamalle naisen fanille. 

Luoti kertoo, että hänelle tulee yllättävän paljon yllätyskeikkapyyntöjä ja monesti ne liittyvät hyväntekeväisyyteen. Joskus pyyntöjä tullaan esittämään jopa kotiovelle. 

- Naapurini tuli pimputtamaan ovikelloa ja pyytämään minut esiintymään 50-vuotisjuhliinsa. Siellä me olimme vappuna esiintymässä Empun kanssa naapurilleni. Se oli aika kätevää, koska lapset pomppi trampoliinilla vieressä samalla kun itse esiinnyin seinän toisella puolella. Ei tarvinnut hommata heille lastenvahtia, Luoti naurahtaa. 

Nainen muistelee, että hän olisi esiintynyt neljän naapurin juhlissa. Sen sijaan, että häntä harmittaisi yllätysesiintymisen pyytäminen, häntä se lämmittää. 

- Nuo pyynnöt ovat sydäntä lämmittäviä, koska se vaatii tietynlaista rohkeutta. Kyllä minä yleensä suostun yllätyskeikkapyyntöihin, paitsi jos keikkapaikat ovat todella kaukana. En voi kuitenkaan lähteä noin vain, koska minulla on ne omat lapset. Jos aikataulut saadaan sopimaan yhteen, niin miksipäs ei. Monesti ihmiset, jotka todella haluavat minut esiintymään, auttavat järjestelyissäkin, Luoti kertoo. 

On myös niitä, jotka eivät välttämättä huomioi sitä, että pieneenkin esitykseen liittyy aina paljon työtä taustalla. 

- On myös niitä, jotka eivät osaa ottaa huomioon sitä, että joihinkin paikkoihin ei voi vaan mennä laulamaan vaan se voi vaatia myös äänentoiston. Se tulee joillekin yllätyksenä, hän kertoo.

Kuuntele yläpuolelta, mitä mieltä Mira Luoti on itse yllätyksistä. 

Kuuntele Mira Luodin uusin kappale, Yksi Syy, alta.

Lue myös: Mira Luoti julkaisi luonnollisen selfien sängystä - makoilee peiton alla vasta heränneenä, katso

Lue myös: Mira Luoti kertoi väsymyksestään: "Olen opettelemalla opetellut nukkumista"

Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi kuuluvat kaikki osana Bauer Mediaan. 

Uusimmat