Kuva: AOP

Julkkisnaiset kertovat tärkeimmän opetuksen, jonka heidän äitinsä ovat heille antaneet

17.05.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Eva Longorian äiti opetti lapselleen yhden tärkeän asian, muista mistä tulet.

Äitienpäivää vietettiin juuri ja monet muistivatkin omaa äitiä tai äitihahmoaan kukkasilla ja lahjoilla. Sen sijaan monet menestyksekkäät julkkisnaiset ovat paljastaneet tärkeimmän opetuksen, jonka heidän äitinsä on heille antanut. 

Tracee Ellis Ross 

Yhdysvaltalainen näyttelijä Tracee Ellis Ross kertoi, että tärkein hänen äitinsä neuvo on ollut hyvin hyödyllinen hänen elämänsä aikana. 

- Hermoilin nuorena todella paljon laulamista ja esiintymistä. Tuolloin äitini Diana Ross sanoi minulle, että hermostuminen on samanlainen tunne, kuin innostuminen. Ne ovat vain eri tasolla. Aina, kun olen ollut jännittynyt, olen ajatellut sitä ja päättänyt pärjääväni, hän kertoo. 

Tracee yhdessä äitinsä Diana Rossin (vas.) kanssa. (kuva: AOP)

Mindy Kaling 

Näyttelijä ja kirjailija Mindy Kaling on kertonut, että hänen äitinsä painotti oman itsensä hyväksymistä ja rakastamista juuri sellaisena kuin on. 

- Äitini kertoi aina, että ennen kuin voin sanoa: "minä rakastan sinua" minun täytyy tuntea minä, Kaling kertoo. 

Naisen äiti tarkoitti sitä, että ennen kuin pystyt rakastamaan jotain, sinun pitää rakastaa itseäsi. 

Mindy Kaling (kuva: AOP)

Eva Longoria 

Näyttelijä Eva Longoriasta tuli itse asiassa viime vuonna itse äiti. Longoria on kertonut, että hän on saanut äidiltään yhden neuvon, jonka hän on tallettanut sydämeensä. Älä unohda, mistä tulet. 

Eva Longorialla on espanjalaisia juuria. (kuva: AOP)

Michelle Obama 

Entisen Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman vaimo, Michelle, kertoo, että hänen äitinsä antoi naiselle tiukan neuvon. 

- Äitini oli ihminen, joka ei puuttunut lastensa elämään. Hän oli se, joka antoi meidän kaikkien tehdä omat päätöksemme ja elää niiden mukaan. Kun hän kerran ajoi minua lentokentälle, olin todella turhautunut projektiin, jonka kanssa painiskelin. Valitin äidilleni siitä, etten voi tehdä sellaista koko elämääni, koska en tunne intohimoa sitä asiaa kohtaan. 

- Tuolloin äitini, joka ei yleensä jaellut neuvojaan sanoi minulle, että murehdi onnellisuutta myöhemmin ja tee nyt rahaa. Se oli hyvä neuvo, koska se auttoi minut takaisin maan pinnalle ja sai minut ymmärtämään, että olen onnellinen, koska saan edes valita työni, Obama kertoi. 

Michelle Obama (kuva: AOP)

Lue myös: Eva Longoria julkaisi tulikuuman treenivideon, fanit inspiroituivat heti: 'Näytät fantastiselta'

Lue myös: Barack Obama ylistää vaimoaan - kaunis kirjoitus koskettaa faneja

Lähde: Huffpost 

Kilpailut

Uusimmat