Kuva: AOP

Khloé Kardashianin pettäjämiehen kasvot sensuroitiin perheen tv-ohjelmassa - nyt Khloé kommentoi

04.06.2019 12:15 - Iiro Myllymäki

Khloé Kardashian erosi Tristan Thompsonista, kun tämä jäi kiinni pettämisestä.

Seurapiiritähti Khloé Kardashian, 34, on käynyt tänä vuonna läpi rajun ja julkisen pettämisskandaalin. Nainen erosi miesystävästään koripalloilija Tristan Thompsonista, 28, kun tämä jäi jo toistamiseen kiinni pettämisestä. Ex-pariskunnalla on yhteinen lapsi, 1-vuotias True Thompson.

Tristan Thompson on esiintynyt Kardashianin perheestä kertovassa Keeping Up With The Kardashians -tv-sarjassa, ja miehen esiintyminen viimeisimmässä sarjan jaksossa on hämmentänyt katsojia. Tuoreen jakson tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen tuoreinta pettämiskohua, ja Thompson nähdään pitelemässä True-tytärtä sylissään. Erikoinen yksityiskohta kuvamateriaalissa on, että Tristan Thompsonin kasvot on sensuroitu sumentamalla.

Tarkkasilmäiset fanit ilmoittivat Khloé Kardashianille asiasta heti Twitterissä, missä nainen livetwiittasi jakson tapahtumista. Kävi ilmi, että ex-miehen kasvojen sensuroiminen oli mennyt naiselta täysin ohi.

”En edes huomannut tuota. Selvästi tiedätte, kuka kohtauksessa on, joten en tiedä, mikä pointti tuossa on. Otan selvää”, Kardashian vastasi Twitterissä.

Tristan Thompson on saanut Kardashian-fanien vihat niskoilleen pettämisskandaalien jäljiltä. (kuva: AOP)

Nainen kommentoi lisäksi, että hän tai muutkaan hänen perheenjäsenensä eivät ole vaatineet Thompsonin kasvojen sumentamista. Kardashian epäilee, että Thompson ei ole allekirjoittanut jotakin sarjassa esiintymiseen liittyvää sopimusta ja tästä syystä kasvot olisi päädytty sensuroimaan.

Miksi minä haluaisin sensuroida hänen kasvonsa? En yritä piilotella hänen henkilöllisyyttään”, Kardashian twiittasi.

Erodraama tv:ssä

Tuoreella Keeping Up With The Kardashians -kaudella nähdään, miten Khloé Kardashian reagoi saadessaan tietää miehensä petollisuudesta. Sarjan trailerissa on jo nähty, miten nainen itkee ja huutaa puhelimeen ”valehtelija”, oletettavasti Tristan Thompsonille.

- On syvältä, että tämä on niin julkista. En ole pelkkä tv-ohjelman hahmo. Tämä on elämäni, Kardashian sanoo, ironisesti juurikin kameroiden edessä.

Nainen nähdään myös sanomassa, että Tristan saattaa rakastaa häntä, mutta tämä ei kuitenkaan osoita kunnioitusta häntä kohtaan.

Lue myös: Khloé Kardashian sai tietää karulla tavalla miehensä pettämisestä - puhelut muuttivat kaiken

Lue myös: Mikä tiimalasivartalo! Khloé Kardashian keikistelee seksikkäänä treenivaatteissa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat