Kuva: AOP

Lady Gaga puhui erostaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa

04.06.2019 14:00 - Iiro Myllymäki

Lady Gaga otti eron Christian Carinosta esiin konserttinsa yhteydessä.

Lady Gagalla, 33, ei ole tapana avata yksityiselämäänsä julkisuudessa. Nainen ei ole esimerkiksi antanut haastattelulausuntoja liittyen entiseen kihlattuunsa Christian Carinoon, 50. Parin erosta uutisoitiin helmikuussa.

Lady Gaga on nyt kuitenkin antanut eroonsa liittyvän kommentin konserttinsa yhteydessä. Lady Gaga lauloi sunnuntaina Las Vegasissa Jazz & Piano -esityksessään ja viittasi kihlojen purkamiseen välispiikissään ennen kuin lauloi Someone to Watch Over Me -kappaleen. Esitetty kappale on tunteikas laulu rakkauden etsimisestä.

- Viimeksi kun lauloin tämän laulun, minulla oli sormus sormessani, joten nyt tämä on erilaista, Gaga kertoi yleisölle Us Weeklyn mukaan.

Christian Carino ja Lady Gaga (kuva: AOP)

Ex-kihlattu Christian Carino on viime aikoina herättänyt hämmennystä Instagram-päivityksillään. Mies on jakanut tilillään lauseet ”ihmeitä tapahtuu, kun hän on lähelläni” ja ”kerro hänelle, että rakastat häntä”. Lauseissa käytettiin naiseen viittaavia she- ja her-pronomineja. Päivitykset saivat monet pohtimaan, suuntasiko Carino lauseet Lady Gagalle. Ex-pariskunnan deittailusta uutisoitiin ensimmäisen kerran helmikuussa 2017.

Lue myös: Lady Gaga järjesti villin show'n punaisella matolla - lopulta riisuutui alusvaatteisilleen

Lue myös: Lady Gaga nähtiin harvinaisen arkisessa asussa - katso kuvat gaalan jälkimainigeista

Lähteet: Cosmopolitan, E! Online

Kilpailut

Uusimmat