Kuva: AOP

Rita Oralle vihaajat olivat vain polttoainetta - "Tämä muija tuli jäädäkseen"

07.06.2019 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ora kertoi uransa alkuajoista Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

16-vuotiaana Rita Orasta tuntui, että hän on maailman huipulla. Hänellä oli levytyssopimus ja hän teki omasta mielestään mahtavaa musiikkia.

Lopulta levy-yhtiön tapaamisessa Oralta kysyttiin, että miksi hän ei laula pelkkiä pop-biisejä, ja siitä lähtien Ora joutui taistelemaan oman musiikkinsa ja identiteettinsä puolesta.

- Olen tehnyt useita albumeita, joita ette koskaan saa kuulla, koska joidenkin mielestä kappaleet ovat huonoja ja ne eivät toimi, Ora kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

Ora on saanut varsinkin uransa alussa paljon vihaa ja epäluuloa niskaansa. Kaunotar kertoo, että päätti käyttää negatiivisuutta polttoaineena.

- Tein kaikkeni, että olisin vihaajien naamojen edessä koko ajan. Halusin kertoa, että vaikka mitä tahansa minulle sanotaan tai tehdään, en luovuta ja minusta ei pääse kukaan eroon.

Ora teki musiikin lisäksi muun muassa paljon tv:tä, muotijuttuja, elokuvia sekä erilaisia vaatekampanjoita.

- Tein kaikkeni, jotta ihmiset tajuavat, että selvä, tämä muija on tullut jäädäkseen.

Ritan ensimmäinen maailmanlaajuisesti leviävä albumi Phoenix julkaistiin viime syksynä. Ora on ylpeä teoksestaan ja siitä, että vihdoinkin hänen musiikkinsa päätyy kaikkialle.

- Olen niin onnellinen siitä. Ja se on varmaan asia, mistä olen elämässäni ylpein, sillä se on vaatinut niin paljon, Ora päättää.

Lue myös: Rita Ora löysi uuden rakkauden rinnalleen - suhde alkanut vain viikkoja edellisen eron jälkeen

Lue myös: Rita Ora yllätti muodonmuutoksellaan - luonnollinen kuva kerää ylistystä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat