Kuva: AOP

Selena Gomez poisti viimeisenkin jäljen Justin Bieberistä Instagramistaan - toinen eksä jäi jäljelle

10.06.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Poppari ei ole poistanut yhteiskuviaan The Weekndin kanssa.

Laulaja Selena Gomez, 26, on nyt poistanut viimeisenkin jäljen ex-poikaystävästään Justin Bieberistä, 25, Instagram-tililtään. Gomez poisti tililtään kuvan, jonka hän oli jakanut maaliskuussa 2018 onnitellakseen Bieberiä tämän syntymäpäivänä. Juuri tuo kyseinen kuva sai aikanaan fanit vakuuttumaan siitä, että pari on palannut yhteen.

Tässä Instagram-kuvassa Gomez poseeraa osoittaen Polaroid-kuvaa hänestä ja Bieberistä. Voit katsoa kuvan alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Selena Gomezin Instagram-siirto on siitä erikoinen, että hän ei ole kuitenkaan poistanut yhteiskuvia toisen ex-poikaystävänsä kanssa. Elle.com huomasi, että naisen yhteiskuvat laulaja The Weekndin, 29, kanssa ovat vielä tallella. Gomez on yksi Instagramin seuratuimmista ihmisistä. Hänellä on 151 miljoonaa seuraajaa.

Justin Bieber on nyttemmin mennyt naimisiin Hailey Baldwinin, 22, kanssa. Pariskunta on jakanut useita onnea hehkuvia yhteiskuvia Instagramiin, ja Bieber on myös intoutunut kommentoimaan vaimonsa rintoja Instagramin kommenttikentässä.

Lue myös: Selena Gomezin asu on identtinen Frendit-tähden ysärityylin kanssa - katso ja vertaa

Lue myös: Maailman seksikkäin nainen poisti Instagramissa kommentointimahdollisuuden - tässäkö syy?

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat