Kuva: AOP

Britney Spears väittää paparazzien muokkaavan kuvia, jotta hän näyttäisi lihavalta - vertaa itse

11.06.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Nainen julkaisi kuvasarjan todisteeksi.

Laulaja Britney Spears, 37, syyttää paparazzeja kuvamuokkauksesta. Naisen mielestä valokuvaajat ovat muokanneet hänet näyttämään paksummalta kuin hän todellisuudessa onkaan. Spears otti kantaa viikonloppuna levinneisiin kuviin, jossa nainen poseeraa bikineissä laivalla. 

Hän halusi todistaa, että on huippukunnossa julkaisemalla myös videon, jossa hän esittelee vartaloaan samana päivänä. 

"Aina kaikki syyttävät julkkiksia siitä, että he muokkaavat kuvissa itseään hoikemmaksi, mutta kukaan ei ikinä epäile paparazzeja tästä toiminnasta. Nämä kaikki videot ja kuvat on otettu 17 tunnin aikana." 

Spearsin poikaystävä Sam Ashgari on kommentoinut, että hänen tyttöystävänsä on sataprosenttisen aito kaikissa ottamissaan kuvissa. Ihmiset ovat kommentoineet naisen ulkonäköä, mutta monet ovat myös sanoneet, ettei asialla ole oikeastaan mitään väliä. 

"Pääasia, että olet tyytyväinen itseesi sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse yrittää todistella mitään muille." 

"Haittaako sinua todellakin, ettet näytä jokaisessa kuvassa yhtä laihalta? Jos näin on, sinun todellakin kannattaisi määrittää omia arvojasi." 

Nainen on poistanut videon sen julkaisemisen jälkeen, mutta netissä on levinnyt kuvakaappauksia kuvasarjasta. Näet ne alta, tai täältä ja täältä

Alhaalta näet paparazzien ottamat kuvat, joita nainen väittää muokatuiksi. 

(kuva: Instagram )

Lue myös: Britney Spears tanssahteli käärmeen kanssa - katso vauhdikas video

Kilpailut

Uusimmat