Kaikki artikkelit

Britney Spearsin ex-aviomies Jason Alexander oli yrittänyt kuokkia aggressiivisesti pariskunnan häihin ja nyt teosta seuraa oikeudenkäynti.
Britney Spearsin isän lakitiimi haluaa kuulustella pop-tähteä oikeudessa tämän väitteistä Jamie Spearsiä kohtaan.
- Britney on aina pelännyt vaanijoita, joten se, että Jason pääsi hänen asuinalueelleen, säikäytti hänet täysin, Britney Spearsin läheinen lähde kertoo.
Pop-tähti suojelee ennen avioliittoa hankkimiaan varoja mahdollisen avioeron varalta. Asghari on vitsaillut aiemmin suojaavansa kenkäkokoelmansa avioehdolla.
Paris Hilton oli kutsuttu dj:ksi presidentin illalliselle, mutta seurapiiritähti osallistui mieluummin ystävänsä häihin.
Spears ei ole tällä hetkellä kovinkaan hyvissä väleissä perheenjäsentensä kanssa ja on jopa väittänyt julkisesti muun muassa hänen äitinsä ja siskonsa käyttäneen häntä hyväkseen suosion ja huomion vuoksi.
Useiden lähteiden mukaan poliisi kutsuttiin Britney Spearsin ja Sam Asgharin häihin häätämään aggressiivinen tunkeilija.
Britney Spears ja Sam Asghari ovat solmineet avioliiton Las Vegasissa. Paikalla nähtiin useita julkisuuden henkilöitä.
Hääjuhlien kerrotaan olevan pienet ja intiimit. Spearsin isä, äiti sekä sisko ovat jääneet kutsuvieraslistan ulkopuolelle.
Uusien oikeusasiakirjojen mukaan Jamie Spears on maksanut itselleen huomattavia rahasummia holhoussuhteen aikana.
Britney Spears ja Sam Asghari pyysivät yhdessä yksityisyyttä keskenmenon jälkeen.
Sam Asghari kiittää pariskunnan saamasta tuesta.
Pop-tähti kertoi raskaudestaan yhdessä puolisonsa kanssa viime kuussa.
Spears ilmoitti raskaudestaan Instagram-julkaisussaan viime huhtikuussa.
Pop-tähti on ollut kihloissa puolisonsa Sam Asgharin kanssa viime syksystä saakka. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.
Suurin osa Spearsin faneista ihastui idolinsa runoon ja kannustaa Spearsia jopa kirjoittamaan jatkossa omat kappaleensa.