Kuva: AOP

Alman bestiksenäkin tunnettu poptähti julkaisi liudan alusvaatekuvia - ja läpi näkyy!

11.06.2019 17:45 - Iiro Myllymäki

Charli XCX mainostaa tulevaa albumiaan vähissä vaatteissa.

Brittiläinen poptähti Charli XCX, 26, valmistautuu julkaisemaan uuden albumin, ja osana albumin ennakkomainostusta nainen on jakanut sosiaaliseen mediaan itsestään paljastavia kuvia. Tunnelmallisissa kuvissa Charli XCX on pukeutunut nudenvärisiin alusvaatteisiin, jotka läpikuultavuutensa ansiosta paljastavat naisen nännit.

”Albumini on kaunis, pehmeä, aggressiivinen, tunteellinen, klubeille sopiva ja herkkä. Olen laittanut itseni täysillä siihen”, nainen kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Päivityksessään Charli XCX kiusoittelee fanejaan paitsi kuvillaan, myös paljastuksella siitä, että levyltä tulee löytymään yhteisbiisejä eri artistien kanssa. Charli XCX:n tapana onkin ollut ottaa biiseilleen mukaan vierailevia tähtiä ja myöskin itse vierailla eri artistien kappaleilla. Suomalaisille Charli XCX on tullut tutuksi myös oman poptähtemme Alman kautta. Alma vieraili Charli XCX:n edellisen kokopitkän julkaisun ensimmäisellä sinkulla Out of My Head. Voi hyvin olla, että brittitähden tulevalla albumilla Alma on jälleen mukana.

Charli XCX ja Alma ovat tulleet ystäviksi musiikkibisneksen tiimellyksessä. Naiset esimerkiksi vierailivat toistensa keikoilla Ruisrockissa vuonna 2017 ja intoutuivat heittämään yhteiset DJ-keikat Turun yössä. Charli XCX on myös ohjannut Alman Phases-musiikkivideon.

Charli XCX tunnetaan muun muassa hiteistään Boys ja 1999, ja hän nousi kuuluisuuteen vierailtuaan vuonna 2012 Icona Popin I Love It -kappaleella.

Lue myös: Alma esiintyi popin supertähtien kanssa, hehkuttaa somessa - "Mun tytöt"

Lue myös: Fanit villiintyivät laulaja Alman tuoreimmasta kuvasta - megajulkkis teki tatuoinnin naiselle

Kilpailut

Uusimmat