Alma esiintyi popin supertähtien kanssa, hehkuttaa somessa - "Mun tytöt"

21.02.2018 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Alma lauloi yhdessä Dua Lipan, Zara Larssonin, Charli XCX:n ja MØ:n kanssa.

Nousujohteista kansainvälistä uraa luova Alma, 22, on ystävystynyt monien tunnettujen laulajatähtien kanssa. Nyt Alma on esiintynyt BBC Radio 1:n Live Lounge -nauhoituksissa yhdessä todellisen tämän hetken pop-musiikin superjoukon kanssa. Alma on laulamassa taustoja brittitähti Dua Lipan IDGAF-kappaleelle yhdessä Zara Larssonin, Charli XCX:n ja MØ:n kanssa.

Alma hehkuttaa viisikon yhteistyötä Instagramissaan.

”Mun tytöt! Tsekatkaa mitä tehtiin BBC Radio 1:n Live Loungessa!” Alma kirjoittaa. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Naisten yhteisesiintyminen on saanut paljon hehkutusta sosiaalisessa mediassa ja esityksen YouTube-videon kommenteissa. Jotkut ovat kuitenkin harmitelleet, että muut artistit ovat ainoastaan Dua Lipan taustalla eivätkä laula lainkaan soolo-osuuksia.

Dua Lipa on yksi tämän hetken kuumimmista pop-tulokkaista. Hänen musiikkivideonsa New Rules -kappaleeseen ylitti hiljattain miljardin YouTube-katselukerran rajan, ja 22-vuotias nainen pokkasi tästä itselleen ennätyksen nuorimpana naisartistina, jonka musiikkivideo on kyseisen rajapyykin ylittänyt. Dua Lipa on mahdollista nähdä esiintymässä Suomessa ensi kesän Ruisrock-festivaalilla, mihin myös Alma on kiinnitetty. Nähtäväksi jää, vierailevatko naiset toistensa keikoilla samaan tapaan kuin Alma ja Charli XCX tekivät viime kesän Ruisrockissa.

Zara Larsson on Ruotsin tämän hetken suosituin poppari, joka on saavuttanut kansainvälistä suosiota muun muassa Lush Life -kappaleellaan. Hän oli myös mukana David Guettan This One's For You -kappaleella, joka oli vuonna 2016 jalkapallon EM-kisojen virallinen tunnuskappale. Monet ovat kuulleet naisen ääntä myös Clean Bandit -yhtyeen Symphony-kappaleella.

Brittiläinen Charli XCX on paitsi Alman hyvä ystävä, myös hittejä takonut muusikko. Hän vieraili vuonna 2012 Icona Popin I Love It -hitillä, ja hänen uusi julkaisunsa Boys on saanut huomiota muun muassa julkkismiehiä pullollaan olevalla videollaan.

MØ on tanskalaisartisti, joka lauloi Major Lazerin Lean On -kappaleella, josta tuli vuoden 2015 suurin hitti. Kappale on saanut suoratoistopalvelu Spotifyssa yli miljardi kuuntelukertaa. MØ:n livekunnon pääsee selvittämään ensi kesänä Helsingissä Sideways-festareilla.

Lue myös: Alma juhli yhdessä kohutun Idols-häirikön kanssa - "Ibi Love v*ttu!"

Kilpailut

Uusimmat