Kuva: AOP

Euroviisuvoittaja Loreenin asu shokeerasi punaisella matolla, suunnittelija: "Kaiken pitää näkyä"

12.06.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Loreenin läpinäkyvä mekko oli takuuvarma katseenvangitsija.

Vuonna 2012 Euroviisut voittanut ruotsalaisartisti Loreen, 35, saapui tiistaina järjestettyyn Polar Music Prize -palkintogaalaan kohauttavassa asussa. Riskejä kaihtamattomana pukeutujana tunnettu nainen saapui Tukholmassa järjestettyyn tilaisuuteen kimaltelevassa ja läpinäkyvässä lyhyessä mekossa. Asu ei jättänyt paljon mielikuvituksen varaan, sillä Loreenilla ei ollut rintaliivejä mekkonsa alla.

(kuva: AOP)

Rohkean asun oli suunnitellut Fadi el Khoury, joka on arvostettu muotisuunnittelija. Miehen suunnittelemia mekkoja ovat käyttäneet muun muassa prinsessa Victoria ja prinsessa Madeleine. Loreen on ihastunut miehen uskaliaaseen tyyliin suunnitella asuja.

- Rakastan häntä, koska hän on niin rohkea. Sanoin hänelle, että tänä vuonna haluan edustaa naisten voimaantumista. Hän sanoi, että siinä tapauksessa kaiken pitää näkyä, Loreen kertoi Expressenille.

Tyyliin haettiin inspiraatiota musiikki- ja muoti-ikoni Grace Jonesista.

Loreenin tiistainen look poikkesi hyvin paljon siitä, millaisena suuri yleisönä hänet muistaa. Nainen voitti Euroviisut Euphoria-kappaleellaan pitkissä, tummissa hiuksissa ja peittävässä puvussa. Tällä hetkellä Loreenilla on lyhyeksi ajellut, vaaleiksi värjätyt hiukset.

(kuva: AOP)

Loreen on aiemminkin onnistunut kohauttamaan esittelemällä paljasta pintaa. Nainen sai monet tv-katsojat kohottelemaan kulmakarvoja, kun hän esiintyi Ruotsin euroviisukarsinnassa Melodifestivalenissa pelkät teipit nännien suojana vuonna 2015. Vuonna 2017 nainen mainosti Nude-nimistä EP-julkaisuaan yläosattomilla kuvilla.

Polar-palkinto jaetaan vuosittain, ja ensimmäisen kerran se jaettiin vuonna 1992. Vuosien saatossa sen ovat voittaneet muun muassa Bruce Springsteen, Paul McCartney ja Metallica. Palkinnon perusti Abban managerina tunnettu Stig "Stikkan" Anderson.

Lue myös: Miksi Suomi häviää aina Ruotsille Euroviisuissa? Ruotsin ennakkosuosikkiedustaja antoi analyysinsa

Lue myös: Euroviisu-voittaja Loreen muutti tyyliään radikaalisti: Ajoi päänsä kaljuksi, katso kuva!

Lähde: Expressen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat