Kuva: AOP

Jasper Pääkkönen ja Alexandra-rakas suloisissa yhteiskuvissa - edustivat tyrmäävän upeina häissä

12.06.2019 16:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jotkut ovat erehtyneet luulemaan, että kyseessä oli kaksikon omat häät.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen oli viikonloppuna vieraana räppäri Spektin (oikealta nimeltään Samuli Huhtala) ja vaatesuunnittelija Emelie Björnbergin häissä Italiassa Roomassa. Jasper Pääkkösen rinnalla hääjuhlissa oli hänen naisystävänsä, malli Alexandra Escat.

Näyttävä pariskunta on nyt jakanut suloisia yhteiskuvia sosiaaliseen mediaan. Alexandra Escatin Instagram-tilillä komeilee päivitys, jossa tyylikäs pari nähdään häähumussa. Kuvista näkee, että Jasper Pääkkönen on nyt ajanut muhkeat viiksensä ja parran pois. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Alexandra Escatin kuvan yhteyteen kirjoittamat aihetunnisteet saivat jotkut kommentoijista luulemaan, että kyse on ollut hänen ja Jasper Pääkkösen häistä. Kommenttikenttään onkin tullut pari onnitteluviestiä. Escat kuvailee häitä ”satuhäiksi”, ja häistä jaettujen kuvien perusteella sellaiset ne todella olivat.

Häät olivat täynnä nimekkäitä suomalaisjulkkiksia. Paikalla olivat muun muassa Cheek, Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi ja Arman Alizad. 

Lue myös: Game of Thrones -tähti mukaan Jasper Pääkkösen tulevaan tv-sarjaan - "Olen innoissani"

Lue myös: Jasper Pääkkönen on nyt kiinnostavin suomalaisnimi maailmalla - näin hän on muuttunut!

Suosittelemme

Uusimmat