Kuva: AOP

Näyttelijäkaunottaren paljastus seksikohtauksen kuvauksista - vastanäyttelijä sai erektion!

13.06.2019 20:15 - Iiro Myllymäki

Brittinäyttelijä Emily Atack on kuvannut seksikohtauksia usean miehen kanssa.

Monia tv:n ja elokuvien katsojia kiinnostaa, millaista on näytellä intiimeissä seksikohtauksissa. Useat näyttelijät ovat kertoneet, että tällaisten kohtausten kuvaamisesta on todellisuudessa seksikkyys kaukana, kun kamerat osoittavat näyttelijöitä ja ohjaaja huutaa ohjeita. Nyt brittinäyttelijä Emily Atack, 29, on kertonut hieman erilaisesta kokemuksesta Putoojat-komediasarjan kuvauksista. Sarjaa tehtiin vuosina 2008-2010 ja sitä esitettiin Suomessa TV2-kanavalla.

Emily Atack pääsi näyttelemään sarjassa seksikohtauksissa useammankin eri miehen kanssa. Nainen on kertonut kokemuksistaan Shopping With Keith Lemon -ohjelmassa.

- Sellaisten kohtausten tekeminen ei haitannut minua yhtään. Sitä pääsee makaamaan kivan pojan kanssa sängyssä koko päivän. Se on hauskaa, Atack sanoo.

Tämän jälkeen Keith Lemon kysyy Atackilta, mitä tapahtuu, jos vastanäyttelijä innostuu kohtauksen aikana liikaa.

- Kun alkaa kuvata seksikohtausta, miehet usein sanovat, että ”anteeksi jos se tapahtuu ja anteeksi jos se ei tapahdu”, Atack luonnehtii.

Tämän jälkeen naiselta vielä udeltiin, tuliko kenellekään miesnäyttelijöistä seisokkia seksikohtauskuvausten aikana. Tähän nainen vastasi myöntävästi, mutta ei kertonut, kenestä miehestä oli kyse.

Useimmiten seksikohtaukset ovat simuloituja, joten todellisuudessa näyttelijät eivät harrasta seksiä keskenään. Kuvauksissa käytetään monesti erikseen suunniteltuja suojia sukupuolielinten päällä, jotta tietty intimiteetti pystytään säilyttämään. Näin ei kuitenkaan tehty esimerkiksi tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Mektoub, My Love: Intermezzo. Elokuvassa nähtiin lähes 15-minuuttinen, aito suuseksikohtaus, johon näyttelijät eivät aluksi meinanneet suostua. Tapaus herätti kohun, josta voit lukea lisää tästä linkistä.

Lue myös: Nautinnollista vai ei: Näyttelijät kertovat, miltä seksikohtausten kuvaaminen tuntuu

Lue myös: Näyttelijä avautuu kohutusta seksikohtauksesta: 'Miettikää, että myös äitini on katsonut sen'

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat