Kuva: AOP

Demi Lovaton yliannostus käsittelyssä uudella levyllä? 'Saan sanoa mitä haluan'

27.06.2019 14:15 - Senja Rapila

Tähden romahdus tapahtui vuoden 2018 heinäkuussa.

Laulaja Demi Lovato, 26, on julkaisemassa uuden albuminsa lähiaikoina. MSN uutisoi, että tähti kiusasi fanejaan Instagram-tilillään kertomalla uudesta levystä ja sen tekoprosessista.

Tietojen mukaan julkaistava levy tulisi käsittelemään Lovaton henkilökohtaisia asioita, sisältäen vuoden takaisen yliannostuksen, joka vei Lovaton sairaalaan. Romahdus tapahtui vain kuukausi sen jälkeen kun Lovato julkaisi singlensä Sober, missä hän paljasti ratkenneensa kuuden vuoden raittiuden jälkeen.

- Arvatkaa mikä on hienoa albumin tekemisessä? Saat sanoa ihan mitä haluat, olla niin avoin ja rehellinen kuin haluat ja kertoa oman puolesi asioista, riippumatta pitääkö muut siitä, Lovato kirjoitti MSN-sivuston mukaan.

Viime vuoden lopussa Lovato julisti, että aikoo jonain päivänä kertoa maailmalle sen mitä tapahtui, miksi se tapahtui ja millaista naisen elämä on tänä päivänä.

- Jos minusta tuntuu siltä, että maailman täytyy tietää jotain, kerron heille itse. Muuten ihmiset voivat lopettaa toipumisestani kirjoittamisen, koska se ei ole kenenkään muun asia paitsi minun, hän kirjoitti viime vuoden lopussa.

Lähde: MSN

Lue myös: Sara Siepin ihastuttava kuva sai fanit sekaisin: "Täydellinen nainen"

Lue myös: Laulajatar suututti fanit uudella kansikuvallaan, kommentoi tylysti arvostelua: "Tämä on kannanotto"

Kilpailut

Uusimmat