Kuva: AOP

Pikkuhousujen kerääjä, kanamaskotti... Superjulkkisten yllättävät ensimmäiset ammatit listattiin

29.06.2019 10:15 - Iiro Myllymäki

Jennifer Aniston aloitti työuransa puhelinmyyjänä.

Jokainen meistä ponnistaa jostakin, ja vain harvan ensimmäinen ammatti on poptähti tai Hollywood-näyttelijä. Popcrush-sivusto on koonnut yhteen julkkiksia, joilla oli yllättävät tai kummalliset ensimmäiset työpaikat.

(kuva: AOP)

Taylor Swift

Tämän hetken ehkä suurin poptähti aloitti ammatillisen uransa joulukuusifarmilla. Hänen perheellään oli joulukuusifarmi, missä Taylor työskenteli avustajana.

(kuva: all over press)

Brad Pitt

Näyttelijäkomistuksen ensimmäinen työ oli toimia kanaravintolan maskottina. Pittillä oli päällään kanapuku, ja miehen tehtävä oli houkutella ravintolaan asiakkaita.

(kuva: AOP)

Cindy Crawford

Yksi huippumallin ensimmäisiä töitä oli hänen kesätyönsä maissien kuorijana. Tuolloin Crawford tienasi neljä dollaria tunnissa, mutta kun nainen siirtyi mallin töihin 17-vuotiaana, hänen palkkansa nousi jopa tuhanteen dollariin päivässä.

(kuva: AOP)

Miley Cyrus

Vaikka Miley Cyrus nousi julkisuuteen nuorena Hannah Montana -tv-sarjassa, hänen ensimmäinen työnsä ei liittynyt näyttelemiseen. Hänen isänsä on country-muusikko Billy Ray Cyrus, joka oli menestyksekäs laulaja jo ennen Mileyn syntymää. Mileyn ensimmäinen työ, niin oudolta kuin se kuulostaakin, oli kerätä alusvaatteita, joita innokkaat fanit heittivät hänen isälleen tämän esiintyessä lavalla.

(kuva: AOP)

Naya Rivera

Glee-näyttelijä aloitti työuransa tarjoilemalla Hooters-ravintolassa. Kyseisen ketjun ravintolat ovat tulleet tunnetuiksi siitä, että siellä tarjoilijoina toimii pääasiassa nuoria naisia kiusoittelevan seksikkäissä työasuissa.

(kuva: AOP)

Dwayne ”The Rock” Johnson

Action-näyttelijä työskenteli pizzeriassa ennen nousuaan maailmanmaineeseen. Johnson oli vain 13-vuotias, kun hän aloitti tiskaajan työt ravintolassa.

(kuva: AOP)

Kanye West

Räppärin kiinnostus muotiin näkyi jo varhain, sillä hän aloitti työuransa teini-ikäisenä Gap-vaatemerkin liikkeessä Chicagossa. Sittemmin miehen omat vaate- ja kenkämallistot ovat muodostaneet varsinaisen imperiumin. West itse on arvellut, että hänen Yeezy-merkkinsä on hyvää vauhtia matkalla 10 miljardin dollarin arvoiseksi – mutta liioitteluun taipuvaisen miehen arvioihin on syytä suhtautua terveellä epäilyksellä.

(kuva: AOP)

Hugh Jackman

Hollywood-tähden esiintymiset eivät aina ole olleet kovin suureellisia. Mies nimittäin aloitti työuransa tekemällä pellekeikkaa lasten syntymäpäiväjuhlilla.

(kuva: AOP)

Jennifer Aniston

Frendit-tähti toimi ennen tv-töitään yhdessä maailman vihatuimmassa ammatissa – puhelinmyyjänä. On kerrottu, että hän kaupitteli lomaosakkeita Pennsylvanian Poconos-alueelta.

Lue myös: Koko viihdemaailma kohisee juuri nyt Taylor Swiftin musiikkivideosta - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Miley Cyrus juhlii suhteensa 10-vuotispäivää, fanit hämmästelevät: "Ei tuo pidä paikkaansa!"

Lähteet: Popcrush, Business Insider

Kilpailut

Uusimmat