Kuva: AOP

Saara Aalto kävi pohjalla, muistelee Ylen Kutsuvieras-ohjelmassa: "Mietin, että nyt rupean juopoksi"

02.07.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto paljastaa Yle Radio Suomen Kutsuvieras-ohjelmassa, että ero ja burnout olivat lähellä saada hänet tarttumaan pulloon.

Laulajatähti Saara Aalto, 32, on vuosien varrella tullut suomalaisille tutuksi yritteliäänä ja positiivisena persoonana, joka herättää ihmisissä voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Aalto on näkynyt lukuisissa television musiikkiohjelmissa sekä Suomessa että ulkomailla, ja suurimman ponnistuksen kansainväliselle laulajan uralle nainen sai Ison-Britannian X Factorista. Tuossa kilpailussa nainen sijoittui vuonna 2016 toiseksi.

Saara Aalto kertoo Yle Radio Suomen Kutsuvieras-ohjelmassa, että hän on oikeastaan onnistunut saavuttamaan kaikki unelmansa. Hän on päässyt edustamaan Suomea Euroviisuissa, saanut antaa äänensä Disney-prinsessalle Frozen-animaatiossa, saanut laulaa duettoja italialaistenori Andrea Bocellin kanssa ja saanut keikkailla ympäri maailman. Saara Aalto on elävä esimerkki unelmoinnin voimasta.

- Joskus mietin, että elän jossain ihme Hollywood-elokuvassa, jossa kaikki on mahdollista. Mutta ei, se on minun elämääni, ja kaikki todella on mahdollista. Kaikki on mahdollista, kun sanoo asioille kyllä ja tekee hulluja valintoja, jotka vaikuttavat aivan epärealistisilta, mutta jotka innostavat ja tekevät onnelliseksi, Aalto sanoo Kutsuvieras-radiomonologissaan

"Mietin, että alkoholi vai maalaaminen"

Matkan varrelle on toki mahtunut myös vaikeita hetkiä. Kerran oli jopa lähellä, että Aalto olisi tarttunut pulloon ahdistuksissaan.

- Muutama vuosi sitten minulla oli tosi vaikeaa. Erosin poikaystävästäni ja olin saanut burnoutin liiasta työstä. Istuin sohvalla ekassa omassa asunnossani ja mietin, että nyt mä rupean juopoksi. Että ei jaksa enää tehdä mitään. Että nyt ymmärrän, miksi jotkut alkavat ryyppäämään. Olin oikeasti tosi surullinen, Aalto muistelee.

Tuolla hetkellä naisen silmät osuivat hänen käytettynä ostamaansa ruokapöytäryhmään. Nainen tajusi, että se oli aivan väärän värinen. Hänelle tuli vahva visio siitä, että hänen pitää maalata kalusteet pinkiksi.

- Mietin hetken, että alkoholi vai maalaaminen. Valinta ei ollut vaikea. Hain pinkit maalit kaupasta, riisuin itseni alasti, pistin jotain gangsta-räppiä soimaan ja maalasin 12 tuntia putkeen. Olin niin fiiliksissä ja inspiroitunut, että muistan sen tunteen vieläkin, Aalto kuvailee.

Saara Aalto uskoo, että rankoillakin kokemuksilla on tarkoituksensa ja asiat menevät elämässä juuri niin kuin niiden on tarkoituskin mennä. Hän uskoo, että positiivinen elämänasenne ja luovuuden hyödyntäminen kantavat lopulta vaikeuksien yli.

Lue myös: Saara Aalto ja Meri-kulta rakastuneina Roomassa - yhteiskuva ruuhkaisessa turistikohteessa, katso

Lue myös: Saara Aallon poseerauskuvaa ei meinaa uskoa todeksi - faneilta hauska huomio

Lähde: Kutsuvieras-ohjelma

Kilpailut

Uusimmat