Kuva: AOP

15-vuotias tähtinäyttelijä tienaa järjettömiä summia - yhdestä jaksosta yli 200 000 euroa

03.07.2019 12:15 - Milena Raappana

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brownin palkkakuitti saa sanattomaksi.

Stranger Things -sarjan kolmas tuotantokausi tulee Netflixiin huomenna 4. heinäkuuta ja päänäyttelijä Millie Bobby Brown, 15, tekee sillä aikamoista tienestiä. Siinä missä moni muu teini-ikäinen ansaitsee rahaa kotitöillä ja lapsenvahtihommilla, jotta saisi haluamansa t-paidan kaupasta, Millie näyttelee ja tekee mallin töitä ja tehnyt omalla työllään itsestään miljonäärin.

Mutta miltä nuoren superstaran palkkakuitti todella näyttää? Stranger Thingsin ensimmäisestä ja toisesta tuotantokaudesta Millie muiden päänäyttelijöiden kanssa sai 30 000 dollaria eli noin 26 600 euroa per jakso. Ensimmäisessä tuotantokaudessa oli kahdeksan jaksoa ja toisessa yhdeksän eli yhteensä teinitähden rahapussiin kertyi noin 510 000 dollaria eli noin 451 800 euroa.

View this post on Instagram

nyc lyfe ☆

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolmannen tuotantokauden kohdalla Millien palkka kuitenkin neuvoteltiin entistäkin korkeammaksi ja nyt hän tienaa suurin piirtein 250 000 dollaria eli noin 221 500 euroa per jakso. Tämä tarkoittaa, että tulevalta kahdeksanjaksoiselta tuotantokaudelta hän nettosi yhteensä noin 2 miljoonaa dollaria eli reippaasti yli 1,7 miljoonaa euroa.

View this post on Instagram

holy mother of 💥 #StrangerThings

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Millie teki debyyttinsä Calvin Kleinin By Appoitment -kampanjassa, jonka jälkeen hänet otettiin IMG Modelsin listoille vuonna 2017. Vuotta myöhemmin hän oli mukana Monclersin kesäkampajanssa. Vaikka mallintöistä ei ole hänen palkkaansa tiedossa, ei 15-vuotiaalta tähdeltä rahasta ole huolta. Hän on mukana Godzilla: King of the Monsters -elokuvassa, josta hänen tililleen kilahtaa mukavat miljoona dollaria eli yli 885 800 euroa.

View this post on Instagram

sending my love this beautiful Sunday ❤

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Celebrity Neth Worthin mukaan hänen kokonaisarvonsa on 4 miljoonaa euroa eli yli 3,5 miljoonaa euroa. Pienenä muistutuksena vielä: hän on 15-vuotias.

Lue myös: Stranger Things -tähteä, 15, kiusattiin rajusti - joutui vaihtamaan koulua kesken kaiken

Lue myös: Stranger Things -sarjan faneille hyviä uutisia - kolmannen kauden tiiseri julkaistiin

Lue myös: Hollywood-tähtien palkat ovat tähtitieteellisiä - yhdestä elokuvasta jopa 17 miljoonaa euroa! Katso

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat