Kuva: AOP

Martina haluaa maailman isoimmat rinnat - tavoitteena 20-litraiset jätti-implantit

03.07.2019 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Martina Bigin rintaimplantit ovat tällä hetkellä noin kuusilitraiset.

Saksalainen malli ja näyttelijä Martina Big, 31, on ollut aiemmin otsikoissa rusketusaddiktionsa ja ihonvärinsä muuttamisen myötä. Nyt nainen on paljastanut Ison-Britannian ITV-kanavan aamutelevisio-ohjelmassa This Morning, että hän haluaa hankkia maailman isoimmat rinnat. Naisella on jo nyt valtavan kokoiset rintaimplantit, mutta hän ei ole päässyt vielä lähellekään tavoitettaan.

Tällä hetkellä Martina Big on noin 10 senttimetrin päässä suurimpien rintojen omistajan tittelistä. Martina Big aikoo kasvattaa rintansa niin suuriksi, että molemmissa implanteissa on noin 20 litraa suolaliuosta. Tällä hetkellä lukema on noin kuudessa litrassa. Nainen treenaa tällä hetkellä tavoitteellisesti, jotta hän kykenee kannattelemaan 20 litran rintansa tulevaisuudessa. Bigin mukaan tämän hetken isoimmat rintaimplantit vetävät yhdeksän litraa nestettä.

(kuva: AOP)

This Morning -ohjelman juontajat Phillip Schofield ja Holly Willoughby eivät kyenneet peittelemään hämmennystään ja huolestuneisuuttaan kuunnellessaan Martina Bigin puheita. He demonstroivat naisen ihannerintoja valtavilla vesisäiliöillä ja ihmettelivät, miten nainen kykenee kannattelemaan vastaavaa määrää nestettä rinnoissaan tulevaisuudessa joka päivä.

- Kun olen vanha, saatan palata sen kokoisiin rintoihin kuin minulla tällä hetkellä on. Mutta nyt aion hommata isommat, isommat ja isommat, Big vastasi.

(kuva: AOP)

Nainen ei pysty kerralla hankkimaan unelmarintojaan, vaan rintoihin pitää lisätä täytettä hiljalleen. Voit katsoa naisen aamutelevisiohaastattelun kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Martina Big on aiemmin herättänyt pahennusta muuttamalla itsensä tummaihoiseksi rusketuspistoksilla ja ilmoittamalla olevansa oikeasti afrikkalainen, musta nainen.

Lue myös: Ihonvärinsä muuttanut povipommi Martina Big sai studioyleisön raivostumaan - katso miksi

Lue myös: Jättisilikoneistaan tunnettu Martina muutti jo ihonvärinsä - aikoo nyt leventää nenänsä

Lähteet: The Sun, Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat