Kuva: AOP

Mikä upea aviopari! Game of Thrones -kaunotar julkaisi ensimmäisen kuvan häistään

04.07.2019 15:45 - Senja Rapila

Sophie Turnerin lisäämällä kuvalla on jo yli neljä miljoonaa tykkäystä.

Kerroimme toukokuussa näyttelijä Sophie Turnerin, 23, ja muusikko Joe Jonasin, 29, yllätyshäistä. Kaksikko sanoi ”tahdon” salaisessa seremoniassa Las Vegasissa ensin osallistuttuaan Billboard Music Awards -palkintogaalaan. Kyseessä ei kuitenkaan ollut virallinen hääjuhla, vaan pari halusi avioliiton olevan lainvoimainen Yhdysvalloissa Ranskassa järjestettävän oikean hääjuhlan vuoksi.

Nyt pariskunta on järjestänyt suuremmat, viralliset hääjuhlansa Ranskassa. Tällä kertaa Game of Thrones -tähdellä oli tarkkaan valittu, näyttävä hääpuku ja hääpuitteet olivat kohdillaan. Mirror-lehti tietää kertoa, että morsiamen puvun on suunnitellut Louis Vuitton.

Tuore aviopari, herra ja rouva Jonas, ovat molemmat julkaisseet alttarilta otoksen, missä he ovat silminnähden innoissaan avioliitostaan. Näyttelijättären lisäämä kuva on kerännyt jo yli 4 miljoonaa tykkäystä.

Voit katsoa otoksen alapuolelta. 

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas 📸 @corbingurkin

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Game of Thrones -sarjasta tunnettu Sophie Turner julkisti pariskunnan kihlauksen lokakuussa 2017. Turner kertoi haastatteluissa, että pariskunnan häät pyritään pitämään mahdollisimman intiimeinä.

Lue myös: Paljastiko Game of Thrones -kaunotar liikaa sarjan juonesta? Fanit ihmettelevät tuoretta julkaisua

Lue myös: Sophie Turner suhteestaan toiseen Game of Thrones -tähteen: 'Meitä luultiin pariksi'

Kilpailut

Uusimmat