Kuva: AOP

Isac Elliot poseeraa kovassa seurassa huippumallin kanssa - toinen superjulkkis rajattu kuvasta

04.07.2019 19:00 - Iiro Myllymäki

Isac Elliot on osallistunut Hugo-vaatemerkin juhliin Berliinissä.

Laulajanuorukainen Isac Elliot, 18, on hyvää vauhtia uimassa isompiin ympyröihin ja tutustumassa maailmantähtiin. Juuri lukiosta valmistunut mies on nyt edustanut Berliinissä Hugo-muotimerkin juhlissa.

Elliot on jakanut juhlista Instagramiin kuvapäivityksen, jossa hän poseeraa kameralle yhdessä huippumalli Winnie Harlow’n, 24, kanssa. Winnie Harlow, oikealta nimeltään Chantelle Brown-Young, on kanadalainen malli, joka alun perin tuli ihmisille tutuksi Tyra Banksin luotsaamasta Huippumalli haussa -ohjelmasta vuonna 2014. Nainen on muista poikkeava huippumalli siinä mielessä, että hänellä on ihon pigmenttihäiriö vitiligo, eli suomeksi valkopälvi. Näin ollen tummaihoisen naisen ihosta on kadonnut läiskittäin ihon omaa väriainetta eli melaniinia. Winnie Harlow'lla on yli kuusi miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Voit katsoa Isac Elliotin ja Winnie Harlow’n yhteiskuvat alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

00:00 vibes in Berlin...

A post shared by Isac Elliot (@isacelliot) on

Kuvasarjan toisesta kuvasta näkee, että sohvalla kaksikon vieressä istuu kolmaskin henkilö. Vaikka tämän henkilön kasvoja ei näy eikä häntä ole merkitty mukaan kuvaan, miehen vaatetuksesta ja tatuoinneista pystyy päättelemään, että kyseessä on laulaja Liam Payne, 25. Liam on alun perin tuttu One Direction -yhtyeestä, ja kyseisissä Hugon juhlissa lanseerattiin hänen ensimmäinen vaatemallistonsa.

Myös Payne on poseerannut lanseerausjuhlissa Winnie Harlow'n kanssa. Mukana alla näkyvässä kuvassa on myös malli Stella Maxwell, 29. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä

Isac Elliot nousi suomalaisten suosioon jo 12-vuotiaana, kun hänen ensimmäinen kappaleensa New Way Home julkaistiin vuonna 2013. Viimeisimmän albuminsa Elliot julkaisi vuonna 2017. Tänä vuonna nuoren miehen ääntä on kuultu Italian euroviisuedustuskappaleesta tehdyllä remix-versiolla. Mahmoodin Soldi-kappaleen vierailijana Isac Elliot pääsi laulamaan myös italiaksi.

Lue myös: Liam Payne löysi uuden rakkaan nuoresta supermallista - julkaisivat yhteiskuvan

Lue myös: Huippumalli Naomi Campbell, 48, jätti yli 20 vuotta nuoremman rakkaansa - kyllästyi täysin

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat