Kuva: All Over Press

Jennifer Love Hewitt koki kauhunhetkiä elokuvan kuvauksissa - tilanne kuin painajaisesta

05.07.2019 20:45 - Senja Rapila

40-vuotias näyttelijätär koki kauhun hetken Tiedän yhä mitä teit viime kesänä -elokuvan kuvauksissa.

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt, 40, on kertonut Too Fab -julkaisun haastattelussa kauhun hetkistään elokuvan Tiedän yhä mitä teit viime kesänä kuvauksissa. Vuonna 1998 julkaistun elokuvan aikana tähti joutui kohtaukseen, missä häntä kuvattiin solariumissa. Kuvauspaikkana oli hiostavan kuuma Meksiko monsuuniaikaan.

- Olimme hylätyssä hotellissa Meksikossa ja kuvausta varten rakennettiin pieni huone, mihin solarium laitettiin. Koska kuvausryhmä halusi minun näyttävän kohtauksessa paremmalta, solariumiin laitettiin oikeat valot, Love Hewitt kertoo haastattelussa.

- Solarium oli varmaan sata-asteinen. Huoneessakin oli toiset sata, koska siinä ei ollut ilmastointia. Myös ulkona oli tulikuumaa.

Tähti kertoo, että koska hän oli kohtauksessa bikineissä, hän ei ollut syönyt päivän aikana kunnolla.

Kohtauksessa näyttelijän hahmo Julie kohtaa ikävän kohtalon, kun solarium polttaa hänen ihonsa. Tässä vaiheessa näyttelijän olisi pitänyt reagoida ja huutaa pelosta, mutta kuvauksen aikana Love Hewitt ei reagoinutkaan kohtauksessa niin kuin olisi pitänyt.

- Äitini katsoi kuvausmonitoreista ja totesi, että miksi minä en tee sitä mitä minun pitäisi tehdä tässä kohtauksessa. Sen jälkeen he tajusivat, että olen pyörtynyt solariumin sisälle, ja se oli lukossa.

Tämän jälkeen kuvausryhmään iski paniikki, ja heillä kesti hetki saada näyttelijätär ulos solariumista. Tilanteen jälkeen kesti tovi, että kohtaus voitiin kuvata loppuun.

- Olin kauhuissani sen jälkeen. Luojalle kiitos siitä, että äitini oli mukana pitämässä minua silmällä.

Lähde: Too Fab

Lue myös: Fanit sanoivat suorat sanat Kylie Jennerin kuvatekstistä: "Sait sen lääkäriltäsi, et äidiltäsi"

Lue myös: Evelina julkaisi tyrmäävän selfien - hupaisa yksityiskohta johti melkoiseen väärinkäsitykseen

Kilpailut

Uusimmat