Kuva: AOP

Toinen vauva tulossa pian? Kylie Jenner haluaa olla raskaana vuoden loppuun mennessä

10.07.2019 09:45 - Milena Raappana

Sisäpiirilähteen mukaan Kylie Jenner kukoistaa äitinä.

Supertähti Kylie Jenner, 21, toivoisi olevan raskaana ennen kuin vuosi 2019 vaihtuu. Näin ainakin Jennerin sisäpiiriläinen kertoi Hollywood Life -julkaisulle. 

- Hän olisi täysin okei asian kanssa, jos hän olisi raskaana pian. Hän on sanonut, että haluaisi olla raskaana ennen vuoden 2019 päättymistä, joten kukaan ei hämmästyisi, jos hän olisikin, sisäpiirilähde kertoo. 

Lähteen mukaan keväällä oli hetki, jolloin Kylie luuli olevansa raskaana, mutta se osoittautui vääräksi hälytykseksi. Meikkiguru ja hänen poikaystävänsä Travis Scott, 28, eivät sisäpiiriläisen sanojen mukaan yritä tulla raskaaksi, mutta jos niin tapahtuisi, he olisivat haltioissaan. 

Parilla on yksi lapsi Stormi Webster, 1, joka sai alkunsa, kun he olivat seurustelleet vasta muutaman viikon ajan. Sisäpiiriläinen kertoo, että Kylie kukoistaa äitinä ja haluaisi toisen lapsen mahdollisimman pian. 

- Hän haluaa Stormilla saavan sisaruksen, joka on lähellä hänen ikäänsä. Hän haluaisi toisen tytön, jotta heillä voisi olla samanlainen yhteys kuin hänellä ja Kendallilla oli kasvaessaan, salainen lähde kuvailee. 

Lue myös: Kylie Jennerin Stormi-tytär poseeraa ensimmäistä kertaa lehden kansikuvassa - katso otos

Lue myös: Kylie Jennerin kauhunhetket - pieni Stormi-tytär joutui sairaalaan

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat